מידע שימושי איך מורידים קבצים מיוטיוב?

• הוסף לסימניות
איך מורידים מיוטיוב עם חסימה של אינטרנט רימון?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
של נטפרי. videownload (ytpull.ml)
אין לי נטפרי

איך להוריד מיוטיוב ללא תוכנה ובקלות היום כבר לא צריך את כל השיטות, יש ביוטיוב לחצן להורדה. יש לי נט פרי ואין לי את הלחצן הזה, איפה אני מוצאת את זה ?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
התוכנה שיש שם לא עובד על הקובץ שאני רוצה להוריד.
זה לא עולה לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיצר להתייאש?
אין עוד פתרונות???

• הוסף לסימניות
תשלחי קישור של הסרטון ואשתדל מחר להוריד ולשלוח לך לכאן או למייל
באמת ממש תודה!
אבל אני לא רוצה להטריח יותר מדי.
זה לא רק סרטון אחד. ולא נעים לי
בכל אופן המון תודה!!

• הוסף לסימניות
באמת ממש תודה!
אבל אני לא רוצה להטריח יותר מדי.
זה לא רק סרטון אחד. ולא נעים לי
בכל אופן המון תודה!!
בשמחה רבה!
עכשיו אין לי אפשרות כי אני ממכשיר חסום לגמרי
אבל מחר בבוקר בע''ה אוכל וזו פעולה ממש פשוטה רק צריך שהחסימה תאשר...
תשלחי

• הוסף לסימניות
בשמחה רבה!
עכשיו אין לי אפשרות כי אני ממכשיר חסום לגמרי
אבל מחר בבוקר בע''ה אוכל וזו פעולה ממש פשוטה רק צריך שהחסימה תאשר...
תשלחי
שמה תמייל שלי תגידי שאת רואה ואני מוחקת.
ואז תשלחי לי מייל, ואשלח לך לשם.
בסיידר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה