אודה מאד לעזרהמשהו פשוט
יש?
אודה מאד לעזרה
את מתכוונת מסך ירוק?אודה מאד לעזרה
בcanva אפשר להחליף רקע בקלות (גם לא ירוק) לכל סרטון.משהו פשוט
יש?
אודה מאד לעזרה
יש שם מקום להחלפת רקע לסרטון שאני מעלה?בcanva אפשר להחליף רקע בקלות (גם לא ירוק) לכל סרטון.
בהצלחה!
יש שם מקום להחלפת רקע לסרטון שאני מעלה?
את יכולה לשלוח לי קישור איפה?
תודה רבה!!!
זה מיועד לסרטונים קצרים מאד?
באיזה אורך הסרט? ובאיזה משקל?זה מיועד לסרטונים קצרים מאד?
כי הוא כתב לי שהסרט גול מידי
יש תוכנה לעריכת וידאו חינמית שאוכל להסתדר איתה בקלות?באיזה אורך הסרט? ובאיזה משקל?
תחתכי לכמה חלקים ושימי כל חלק בשקופית נפרדת.
שימי לב שזה לא כלי מקצועי אלא פשוט כמו שביקשת. אם את צריכה משהו מקצועי לסרט כבד אז עדיף תוכנות לעריכת וידאו
את יכולה לחתוך בקאנבה עצמהיש תוכנה לעריכת וידאו חינמית שאוכל להסתדר איתה בקלות?
זה גם לסרטון ארוך?את יכולה לחתוך בקאנבה עצמה
אני אוהבת גם את CapCut
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים