דרוש מידע איך מחממים את הבית בחורף?(בלי מזגן)

• הוסף לסימניות
רוצה לחמם את הסלון (פתוח)
רדיאטור? תנור ספירלה?
מה מומלץ לבית עם תינוק זוחל?

• הוסף לסימניות
מקרן תלוי על הקיר - מחמם ממש נעים ומהר, לא בטיחותי להשאיר בלי השגחה אבל זה בגובה ומצוין עם ילדים

• הוסף לסימניות
אין כמו רדיאטור. חום נעים ולא מיבש. רק לשים מגבת רמה צריכת החשמל של רדיאטור? גבוה כמו מפזר חום וכאלה ?
האם רדיאטור מחמם סלון (לא גדול מאוד) ? משום מה זכור לי שהיה לנו רדיאטור בבית כשהיינו קטנים והוא לא היה כ"כ מורגש ..

• הוסף לסימניות
אין כמו רדיאטור. חום נעים ולא מיבש. רק לשים מגבת רטובה לתוספת לחות.
ראיתי סרטון מזעזע של מישהו ששם תינוק בחדר ושם רדיאטור עם מגבת רטובה והוא הוציא עשן סמיך נוראי ושרף ממש (זה היה סרטון מבויםלהסביר את הסכנה)...

• הוסף לסימניות
יש למשהוא מידע
לגבי -
איזה מוצר חימום הוא פחות זולל חשמל?
מלבד מזגן

• הוסף לסימניות
ראיתי סרטון מזעזע של מישהו ששם תינוק בחדר ושם רדיאטור עם מגבת רטובה והוא הוציא עשן סמיך נוראי ושרף ממש (זה היה סרטון מבויםלהסביר את הסכנה)...
כמובן חובה להקפיד לא לחסום את פתחי האוורור

• הוסף לסימניות
יש היום משהו די חדש שאנשים מאוד מרוצים ממנו והוא כמו איזה קרמיקה יפה מאוד שמדביקים על הקיר והוא גם מאוד מחמם גם מאוד בטיחותי וגם חסכוני

• הוסף לסימניות
ובכן יש את מוצר האינפרא לד (תנור שמיובא מרוסיה) שהוא גם לא מייבש כמו המזגן
גם חסכוני ולא זולל חשמל
גם בטיחותי (ילדים וכדו)
משתלט טוב על החדר גם בקור של צפת והעיקר נעים ולא מחניק
אני קניתי מהסוכן בצפת מחיר באיזור שנע בין 700 ל900
טלפון שלו 0534159057

• הוסף לסימניות
ושכתי לציין מבירור שערכתי בזמנו המדבקות של הקרמיקה הרבה יותר יקרים מהמכשירים שקניתי

• הוסף לסימניות
מקרן תלוי על הקיר - מחמם ממש נעים ומהר, לא בטיחותי להשאיר בלי השגחה אבל זה בגובה ומצוין עם ילדים
שימו לב שהחום עולה למעלה...
ואם שמים את החימום במקום מידיי גבוה-לא בטוח שיחמם מספיק.
בחורף ממליצים לכוון את פתחי המזגן לכיוון למטה מפני שהחום עולה וכך האוויר מתפזר בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
האם רדיאטור מחמם סלון (לא גדול מאוד) ? משום מה זכור לי שהיה לנו רדיאטור בבית כשהיינו קטנים והוא לא היה כ"כ מורגש ..
הרדיאטור שלי לא מצליח לחמם סלון.
אני משתמשת במזגן - מדליקה ומכבה לסירוגין, עם חריץ בחלון.
השנה גם אעשה כך כי אין מצב שאשים חימום בגובה נמוך בבית עם תינוק זוחל.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו מאוורר שכולו נורות חימום אדומות
כזה:
314360.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה