איך מחשבים כמויות לסעודה של 40 איש?????

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הסתבכתי עם הכמויות,
כמה להכין ל-40 איש?
אורז וקוביות תפו"א אפויות
(מישהי אמרה לי כף אורז לבנ"א, הגיוני? )

אגב,
זה תוספות למנה עיקרית ליד שיפודים, שניצלונים ואפונה.
ויש גם מנה ראשונה ולחמניות וכו'...
(בקיצור, לא יגוועו ברעב כשיגיעו לאורז;) )

• הוסף לסימניות
חבילה וחצי

• הוסף לסימניות
שמעתי- כוס לארבעה סועדים. (בלי אחריות:)זה נשמע קצת הרבה)

• הוסף לסימניות
אם זה מגיע אחרי אוכל,
וליד אוכל,
מספיק קילו אורז.

• הוסף לסימניות
קילו וחצי אורז, 2 תבניות חד פעמי מלבן גדול (לא ענק) תפוח"א

• הוסף לסימניות
קופצת על הטרמפ.
אני צריכה להכין תוספת ירקות מוקפצים ל-40 איש.
בערך כמה ליטרים אמורים להספיק לכל הסועדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;696930:
שמעתי- כוס לארבעה סועדים. (בלי אחריות:)זה נשמע קצת הרבה)
זה נכון כשמדובר במנה עיקרית בלבד בלי מנה ראשונה לפני.
כשיש מנה ראשונה לפני אני מחשבת כוס אורז ל-5 אנשים.
זה ייצא לך בסביבות חבילה ושליש אורז (בערך 1.330 גר').

• הוסף לסימניות
אני הכנתי השבוע אורז לסעודת ברית של כ- 40 איש, גם כן האורז הגיע אחרי אוכל ולצד אוכל, בישלתי פחות מקילו (בערך 3/4) וזה בהחלט הספיק - שבענו וגם הותרנו
בהצלחה
חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה