ייבוש עלה עלה אני מכירה ועשיתי פעם.את רוצה לייבש אותו בשלמותו?
אם כן- פשוט לתלות אותו הפוך במקום כמה שפחות לך, ללא שמש
אפשר גם לייבש פרחים נפרדים ע"י שיטוח, משמש יותר ליצירה וקישוט-
את בוחרת את הפרחים היפים ובעלי עלי הכותרת הגדולים יותר.
פותחת אותם עם האצבעות ככל הניתן ודוחפת בין דפי ספר, מחזירה את הספר למקומות כך שיהיה לחוץ בספרים האחרים.
לוקח מעל שבוע עד שמתייבש (לא זוכרת כמה במדוייק, בבחרותי עשיתי זאת הרבה)
לא התכוונתי לעלה עלהייבוש עלה עלה אני מכירה ועשיתי פעם.
אני רוצה בשלמות ושישאר ישר
השאלה שלי אם זה ישאר פתוח יפה? אם יש דרך כזו?לא התכוונתי לעלה עלה
התכוונתי לפרח שלם מעוך...
צודקת שכך גם מייבשים עלי כותרת נפרדים
אבל כתבתי לך בתחילה איך מייבשים זר שלם
קחי בחשבון שזה מתכמש מעט ומתכהה בד"כ
נשאר פתוחהשאלה שלי אם זה ישאר פתוח יפה? אם יש דרך כזו?
ויש להשיג את זה בארץ?יש אבקת סליקון שיבש פרחים מאוד יפה
אז קבלתי זה מחוץ לארץ
איך?אפשר לייבש במיקרוגל
אם יש שם תולעים זה לא בעיה?אפשר לייבש במיקרוגל
אפשר לייבש במיקרוגל
אולי תגלי לנו?איך?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים