כללי איך מייצאים מאילוסטרייטור CS5 לקורל

• הוסף לסימניות
שלום לכם,
אני צרירה לייצא מאילוסטרייטור קובץ שיפתח בקורל
CDR
איך עושים את זה?
הקובץ פשוט ביותר, קוים שחורים ומילוי שטחים בצבע אחיד,
הלקוח צריך קובץ פתוח כדי לעבוד איתו ולהדפיס במכונת פלוטר,

אל תקפצו עלי על קובץ פתוח, סיכמתי איתו את זה מראש

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאם יסגרו ב SVG. זה יפתח. זה פורמט וקטורי די מוכר.

• הוסף לסימניות
קורל בתור התוכנה המתקדמת ביותר פותחת בקלות קבצי AI או EPS PDF ודומיהן, מה שקשה לומר על אילוסטרייטור או שאר תוכנות אדובי המפונקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;1147863:
קורל בתור התוכנה המתקדמת ביותר פותחת בקלות קבצי AI או EPS PDF ודומיהן, מה שקשה לומר על אילוסטרייטור או שאר תוכנות אדובי המפונקות

הו! נקי....
אני כ"כ מבסוט לראות אותך חוזר לבעוט בפורום,
שמוכן לשתוק לגמרי על התואר הפנטסטי שנתת לקורל

• הוסף לסימניות
בטוח שקורל יכול?
שלחתי ללקוח EPS והוא לא יכול לפתוח את זה
יש להם קורל 11
אין לי מושג אם זה ישן או מתקדם
אף פעם לא נגעתי בקורל

ואגב, פארק יש לך תיק עבודות יפהפה
זה גם עבודות אמת או רק מלימודים?

• הוסף לסימניות
SVG שומר לי קובץ אינטרנטי,
נפתח בדפדפן,
מה פירוש?

• הוסף לסימניות
תשלחי לו PDF
והוא כנראה יסתדר
קורל 11-ישן למדי
יש כבר 5 גירסאות מתקדמות יותר

• הוסף לסימניות
תשלחי לו PDF
והוא ודאי יסתדר

קורל 11-ישן למדי-יש כבר 5 גירסאות מתקדמות יותר

• הוסף לסימניות
אז זהו,
הוא אומר שלא
שקובץ PDF הוא יכול רק לצפות ולא לעבד...
האם אפשר לפתוח PDF בקורל באופן שניתן לעריכה בצורה קלה?
יתכן שהוא לא ממש מתמצא מספיק
שומר על האובייקטים שלמים וכו'?
ואם כן - איך לשמור מאילוסטרייטור ע"י שמירה בשם>PDF
או ע"י פרינט לפידיאף?

• הוסף לסימניות
בדקתי בקורל 11
SVG נפתח מעולה (למרות שהוא נהפך לסמל של דפדפן).
WMF גם נפתח, אם כי קצת פחות איכותי.

• הוסף לסימניות
קורל גם בגרסה 9 ובוודאי בגרסאות מתקדמות יותר פותחת קבצי פוסטסקריפט (ai pdf eps ps),

אכן, ישנן תכונות היוצרות בעיות אופייניות במעבר בין תוכנות בעיקר שקיפויות מורכבות במיוחד, ותאימות פונטים.

וקופירייט: כן כן, אני עובד במקביל על אילוס ועל קורל כל השוואה בינהן מהווה עלבון חמור לקורל המקסימה על אילוס הצולעת והסוררת, זה שרוב הגרפיקאים משתמשים באילוסטרייטור אינו ראייה לכלום, ענין של אינטגרציה בחבילת אדובי והליכה עם העדר בבתי הספר לעיצוב ותו לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה