שוטפת כלים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח להסבר ברחל ביתך הקטנה
יש פלסטיק מיוחד כזה בצבע תכלת (אני קונה אותו בשמעיה) אני מכניסה בו 2-3 ציציות ביחד.מקפלת ל2 לאורך, כל שכל החוטים ביחד,
ואז מרימה את החוטים כך שיהיו מונחים על הבד של הציצית,
מגלגלת את הבד מסביב לציציות (כמו רולדה, החוטים באמצע והבד עוטף אותם),
ושמה כמה גומיות דקות על הבד שמחזיק את החוטים.
אני משתמשת גם בכזה,יש פלסטיק מיוחד כזה בצבע תכלת (אני קונה אותו בשמעיה) אני מכניסה בו 2-3 ציציות ביחד.
צפה בקובץ המצורף 2177154
תנסי לשים 2.אני משתמשת גם בכזה,
רק שמה בכל אחד ציצית אחת (לא מצליחה יותר)
ואז שמה בתוך רשת של כביסה
מכניסה בכל מכונה בגוונים המתאימים: הרתחה, לבן, עדינה בהירה
נשמר מעולה, גם שנה ויותר...
תנסי את הפלסטיקים האלו.יש לי 4 בנים עם ציציות
שמה בוך רשת, לצערי החוטים לא יוצאים יפה
אבל אני לא יעמוד בלשהשקיע גלגול גלגול, ציצית, ציצית...
הצליו![]()
גם אנימקפלת ל2 לאורך, כך שכל החוטים ביחד,
ואז מרימה את החוטים כך שיהיו מונחים על הבד של הציצית,
מגלגלת את הבד מסביב לציציות (כמו רולדה, החוטים באמצע והבד עוטף אותם),
ושמה כמה גומיות דקות על הבד שמחזיק את החוטים.
20 ביחד?תנסי את הפלסטיקים האלו.
אני מגלגלת 2-3 ציציות בכל פלסטיק.20 ביחד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים