איך מכבסים מגיני מזרון?

• הוסף לסימניות
כיבסתי אותם במכונה
והם יצאו יותר מלוכלכים ממה שהכנסתי

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות.
אני עושה את זה קבוע.
תנסי להכניס ללא דברים נוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saris;1568703:
כיבסתי אותם במכונה
והם יצאו יותר מלוכלכים ממה שהכנסתי

כביסה במים קרים ולא לשים במייבש

• הוסף לסימניות
מוזר. מעולם לא קרה לי.

כדאי לך להוסיף וניש קליה למכונה.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה לא פעם, כנראה בשלב מסוים הלכלוך לא יוצא - כי שכבת הפלסטיק מתחת אוגרת את הלכלוך.

אין לי פתרון חוץ מלקנות חדשים...

• הוסף לסימניות
קורה לי גם,
תעשי בחם גבוה (נראה לי שאפשר הרתחה, תבדקי בהוראות), לבד,עם הרבה אבקה, זה יצא נקי.

• הוסף לסימניות
ההרתחה לא שורפת את הפלסטיק? ראיתי שבחום גבוה זה יוצא אפור

• הוסף לסימניות
אני יודעת למה
כי כנראה הכנסת אותם מקופל או מה
אני גיליתי את זה שזה הסיבה
למרות שכיבסתי ב60 מעלות
מאז אני שמה כמו שהוא ויוצא לי נקי מאוד!!!!!!
מקוה שהובנתי......

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה....
אני פשוט עושה מאז הרתחה (90), יוצא מושלם!

• הוסף לסימניות
אני גם מכבסת ב60 מעלות
אבל שאלה חשובה- איך אתם מייבשות את המגיני מזרון מניילון?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
כיבסתי על 50 מעלות
לבד ויצא נקי
(כנראה שלא כדאי לכבס עם עוד בגדים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochp;1568843:
אבל שאלה חשובה- איך אתם מייבשות את המגיני מזרון מניילון?

אני תולה על הסורגים במרפסת, מתייבש צ'יק צ'אק.

• הוסף לסימניות
האם אפשר לכבס על 60 מעלות, למרות שכת' לי עד 30 מעלות? זה לא יהרוס? בינתיים עשיתי ב40

• הוסף לסימניות
היי
מקפיצה אשכול ישן...
איך מגיני מזרון יצאו לי מהכביסה הכי נקיים שיש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה