מידע שימושי איך מכינים כדי חלב לתחפושת חלבן?

• הוסף לסימניות
אני מכינה השנה כזו תחפושת ואחרי חיפושים רבים בעלי הכין לי כד מהמם מקופסת סימילאק גדולה שבתוכה הניח על הגבהה קופסת סימילאקק קטנה הכל מרוסס בספריי מתכת
הוספנו ידית מתיל ברזל שמצאנו ברחוב
יצא מושלם
אחר כך חשבנו שיכלנו לקחת גם קופסת עוגיות קוקי ולרסס יראה אותנטי
בהצלחה לכולן
אשמח לרעיון למשלוח מנות

• הוסף לסימניות
היי, סליחה על ההקפצה
יש מצב לתמונה של הכד- מנסה להבין איך בדיוק זה יצא...
תודה!

• הוסף לסימניות
אם כבר הקפיצו את ההודעה

ArmonicA - התחפושת של הפרה עדיין קיימת?​

אם לא, אשמח לתמונה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת לחלבן ופרה
יש לכם רעיון למשלוח מנות ??

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי לחלבן (חלק מעיירה) בלי פרה
מבקבוקי חלב של יטבתה/טרה הם בצבע לבן אטום עשיתי גם בקבוקים קטנים מבקבוקים של שמנת מתוקה של טרה
1677492057689.png

1677492102396.png

אני גם מחפשת לחלבן ופרה
יש לכם רעיון למשלוח מנות ??
משלוח מנות חלבי! מוצרי חלב

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי לחלבן (חלק מעיירה) בלי פרה
מבקבוקי חלב של יטבתה/טרה הם בצבע לבן אטום עשיתי גם בקבוקים קטנים מבקבוקים של שמנת מתוקה של טרה
צפה בקובץ המצורף 1327362
צפה בקובץ המצורף 1327364

משלוח מנות חלבי! מוצרי חלב
חמודד!!
ממה הקופסא ?
רעיון בקבוקים קטנים של שמנת מתוקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה