דרוש מידע איך מכינים רוטב שוקולד לוופל בלגי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן גם להמיס שוקולד מריר עם שמנת מתוקה או ריצ' באותו יחס[/QUOTE]
זה מאד טעים אבל גם זה מתקשה
לכן זה יכול להוות ציפוי אבל לא רוטב

• הוסף לסימניות
שוקולד עם ריצ' זה גנאש
אני מחפשת את הרוטב הנוזלי שיש בחנויות הגלידה
ששופכים על הוופל בלגי

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מוצלח, בלי שוקולד.
זה על בסיס קקאו.
אם מענין אותך אעלה בהמשך.

• הוסף לסימניות
אבל שוקולד רגיל מתקשה מיד ולא הופך לרוטב
אני לוקחת שוקולד חלבי (חום/לבן) וממיסה צמוד להגשת הוופל, כך שאיך שזה נמס אני מפזרת על הוופל ומיד מגישה..
ניסיתי כל מיני ואין כמו שוקולד אמיתי.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת שוקולד חלבי (חום/לבן) וממיסה צמוד להגשת הוופל, כך שאיך שזה נמס אני מפזרת על הוופל ומיד מגישה..
ניסיתי כל מיני ואין כמו שוקולד אמיתי.
נכון, אבל אם היא מתכננת את זה למשלוח מנות אז היא לא יכולה להגיש מיד.
לכן הצעתי משהו על בסיס קקאו.

• הוסף לסימניות
אה, לא חשבתי שזה מיועד למשלוח מנות....

• הוסף לסימניות
סירופ שוקולד:
3/4 כוס סוכר (לטעמי מתוק מדי, אפשר חצי)
1/4 כוס קקאו
1/2 כוס מים
- לערבב סוכר וקקאו בסיר בינוני
- להוסיף בהדרגה את המים ולערבב.
- לבשל על אש נמוכה כ-7 דק' ולבחוש כל הזמן.

לפני ההגשה לבחוש שוב.

לא טעמתי את זה, אבל אחרים טענו שטעים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המתכונים שלה מצויינים,
תגללי בקישור מטה - יש שם מתכון לסירופ שוקולד ביתי
http://www.carine.co.il/page_15657?bsp=15336

ניתן גם להמיס שוקולד מריר עם שמנת מתוקה או ריצ' באותו יחס
מעתיקה לחסומות
*** סוד מתוק - כך מכינים סירופ שוקולד ביתי: ***

1 כוס סוכר (200 גרם)
1/2 כוס קקאו (70 גרם)
1 כף קורנפלור
קמצוץ מלח
1 כוס מים פושרים (240 מ"ל)

בסיר קטן שמים סוכר, קקאו, קורנפלור, מלח ומים. מחממים על אש קטנה תוך טריפה, עד שהסוכר נמס. מערבבים כל הזמן כי התערובת בתחתית הסיר נוטה להישרף. כשהתערובת מגיעה לסף רתיחה מסירים מהאש. מצננים, מעבירים לבקבוק לחיץ (לא מגרדים את תחתית הסיר) ושומרים במקרר. מוזגים קר או אחרי חימום.

• הוסף לסימניות
מעתיקה לחסומות
*** סוד מתוק - כך מכינים סירופ שוקולד ביתי: ***

1 כוס סוכר (200 גרם)
1/2 כוס קקאו (70 גרם)
1 כף קורנפלור
קמצוץ מלח
1 כוס מים פושרים (240 מ"ל)

בסיר קטן שמים סוכר, קקאו, קורנפלור, מלח ומים. מחממים על אש קטנה תוך טריפה, עד שהסוכר נמס. מערבבים כל הזמן כי התערובת בתחתית הסיר נוטה להישרף. כשהתערובת מגיעה לסף רתיחה מסירים מהאש. מצננים, מעבירים לבקבוק לחיץ (לא מגרדים את תחתית הסיר) ושומרים במקרר. מוזגים קר או אחרי חימום.
מענין למה הקורנפלור משמש

• הוסף לסימניות
אני היום שמה חבילת שוקולד חלב, חבילת שוקולד לבן שופכת חלב עד שמכסה וממיסה יחד

• הוסף לסימניות
יש שוקולד שנמכר בחנויות של מוצרי אפיה ונקרא שוקולד רוזמרי, זה בול השוקולד של הגלידות והוופל בלגי שבחנות והוא גם נוזלי ולא צריך קרור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה