איך מכניסים רווח בתוך אטרוביוט?

• הוסף לסימניות
קוד כזה
PHP:
$(document).ready(function() {
   var DataAttr =  ' data-tultip=' + 'word1 word2';
   $("div").append( '<button data-tultip=' + DataAttr + '>Click</button>' );
});
מביא תוצאה כזו
PHP:
< button data-tultip="wird1" word2 > Click </button>
כלומר מוציא את המילה השניה (שאחרי הרווח) מחוץ לגרשיים.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ראשית כתבת את data-tultip פעמיים
שנית כדי לפתור את הבעיה תוסיף גרשיים.

PHP:
$(document).ready(function() { 
   var DataAttr = 'word1 word2'; 
   $("div").append( '<button data-tultip="' + DataAttr + '">Click</button>' ); 
});

• הוסף לסימניות
יצרתי דוגמה שזה עובד:
https://jsfiddle.net/frbfy826/

בצד שמאל תבחר ספריה של jquery

*הקישור מוביל לא לדוגמה שהתכוונתי, השינויים לא נשמרו לי. בכל מקרה אני מניח שהבנת את העיקרון. אם לא אכתוב את הדוגמה שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1697819:
יצרתי דוגמה שזה עובד:
https://jsfiddle.net/frbfy826/

בצד שמאל תבחר ספריה של jquery

*הקישור מוביל לא לדוגמה שהתכוונתי, השינויים לא נשמרו לי. בכל מקרה אני מניח שהבנת את העיקרון. אם לא אכתוב את הדוגמה שוב.

לא, לא הבנתי
מבדיקה שעשיתי, לתצוגת הHTML זה לא נצרך, ולשמירה באטרביוט זה לא עוזר.

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה