עזרה איך מכסים תינוק בחורף? הוא יוצא מהשמיכה...

• הוסף לסימניות
בדר''כ ילדים גמולים מתקשים לישון עם דובון...

• הוסף לסימניות
יש לי קרובת משפחה שהייתה תופרת את השמיכות של הילדים לחצי כמו כיס לכל הילדים עד גיל יחסית גדול

• הוסף לסימניות
לישון עם גרביון נראה לי לא נח
ענין של הרגל, לא אמור להפריע יותר מדובון
כבר עכשיו קפוצון מעל פיגמה?
עדין לא קר כ"כ
הילדים שלי רגישים.... אוטוטו נוסיף גם חימום..

אני מנסה עכשיו קצת להרגיע את הרגישות הזאת, איזה תרופות סבתא יש לחיזוק מערכת הנשימה?

• הוסף לסימניות
וואו!
איזו שאלה מתוקה
כשהגדול שלי היה קטן כל שעה הייתי מגיעה ומכסה אותו בעוד שמיכה
בבוקר הוא היה קם ישן על 10 שמיכות...
היום כבר התייאשתי...
מלבישה פיג'מה חמה, מדליקה חימום בחדר ומתפללת, וזהו....

• הוסף לסימניות
נראה ממש שווה
יש למשהי ניסיון עם הדובונים שלהם?
המידות מדוייקות?
מה עדיף פליז או לא?
תודה
יש לי הרבה נסיון עם דובוני הפליז שלהם, דובונים מעולים! איכותיים, נעימים אבל לא עבים/ מסורבלים מדי, גזרה צרה ונוחה, מידות תואמות גיל

• הוסף לסימניות
נראה ממש שווה
יש למשהי ניסיון עם הדובונים שלהם?
המידות מדוייקות?
מה עדיף פליז או לא?
תודה
כן אני קניתי בעבר, גם פליז וגם פוטר , ממש טובים, אצלי הילדים שמנמנים- לובשים כל פעם את מה שמעל לדוג בן שנה וקצת לובש 18

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני קניתי בנקסט שק שינה עם שרוולים-יותר בטיחותי שלא יעלה על הפנים.
היה ממש מוצלח!!!
1669572234481.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה