איך ממירים קובץ CR2 ל- JPG בקלות דחוף

• הוסף לסימניות
שלום חברים אני צילמתי בקנון 450D והקובץ שזה ייצר לי הור כאמור CR2 ואי אפשר לראות אותו בכל מקום איך אני ממיר אותו לקובץ רגיל כשאין לי מי יודע מה תוכנות ואני חלש באנגלית ובמחשבים איזה תוכנה יהיה לי הכי קל ואיפה אפשר להשיג אותה

יום טוב ותודה מראש
ללה

• הוסף לסימניות
עם המצלמה באה תוכנה של קנון שעושה את העבודה היטב.
יש כמובן תוכנות נוספות (פוטושופ ואחרות קלות יותר)

אם אין לך כרגע פתרון וזה ממש דחוף אתה יכול לשלוח אלי את התמונה ואני אמיר אותה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
איך אפשר בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
פשוט לפתוח את התמונה בפ"ש, ולסגור אותה כ JPG

• הוסף לסימניות
אבל פוטושופ לא קורא בכלל את CR2

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז חסר לך תוסף לפוטושופ camera raw

• הוסף לסימניות
איך מוסיפים?

• הוסף לסימניות
כדי שפוטושופ יקרא CR2 צריך להתקין עליו רכיב שמאפשר את זה

אני חושבת שאפשר למצוא להורדה חינמית

• הוסף לסימניות
כדי שפוטושופ יקרא CR2 צריך להתקין עליו רכיב שמאפשר את זה

אני חושבת שאפשר למצוא להורדה חינמית היום 14:42אז חסר לך תוסף לפוטושופ camera raw

אז מישהו יודע איך ???

• הוסף לסימניות
אף פעם לא ניסית את הקובץ הזה ספציפית להמיר, אבל יש אצלי במחשב תוכנה חמודה "פורמט פקטורי" format factory שממיר גם תמונות, גם קבצי וידאו ואודיו מפורמטים לפורמטים שונים. אולי זה יעזור?
בטח אפשר להוריד את התוכנה הזו
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה