איך ממירים DVD עם כיתוביות?

• פותח הנושא high
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו תוכנה משתאימה?\כל עזרה תעזור לי מאד
אין מילים
תודה

• הוסף לסימניות
הניק MATY העלתה לכאן פעם תוכנה.
ניתן לעשות חיפוש.

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת!
איפה לחפש ?אנא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את צריכה את זה באיכות לעריכה? או סתם, כי אם את לא צריכה את זה באיכות גבוהה מאד- פורמט פאקטורי עושה בדר"כ את העבודה.
אם זה עוזר לך תגידי, ואני אסביר לך בדיוק איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
מספיק לי האיכות של פורמט פקטורי
את יכולה להסביר לי איך אני ממירה מדיסק DVD כך שפרימייר תקבל את זה, וגם להטמיע את הכיתוביות לש התרגום?
תודה

• הוסף לסימניות
אני חסומה

• הוסף לסימניות
באמת תודה אבל התוכנה לא עובדת בלי האתר..
יש לך פיתרון?

• הוסף לסימניות
הוי, אני משתתפת בצערך, High
טוב להפגש בך במיקום כל כך מפתיע.
ד"ש לפנחס
עטי מקרית-הרצוג

• הוסף לסימניות
טוב הצלחתי להוריד את התוכנה ובאמת תודה
אבל איך מסדירם בה את הכיתוביות? אפשר בבקשה הסבר?

• הוסף לסימניות
מי זה עטי? של בילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה