אפשר תמונה?יש לאסטוניש חומר בקופסא לתנורים
הוא מעולה ולא חריף כמו סנט מוריץ / סנו פורטה
אפשר תמונה?
יש לי כזה תנור ואני כבר כמה שנים מרססת ושוטפת והכל בסדר. זה נראה לי התנור הכי קל לניקוי מבחינת הדלת שלו.לא מנקים שלת זכוכית של תנור עם סנט מוריץ!
עלול להתפוצץ!
כמו שכתבו לך, תבדקי איך את מפרקת את הדלת ותנקי את החלקים
מצרפת תמונה של הדלת של התנור שלי. זה לכלוך עמוק בזכוכית של הדלת. איך מנקים?
כן.מישהו יודע איך עושים זאת בתנור דלונגי?
זהו דגם שהזכוכית לא נשלפת בקלות כמו דגמים אחרים
בטוח שזה מתאים לכל הדגמים?כן.
מושכים בכוח כלפי חוץ. ממש בקלות.
יכול להיות שכפתורי הגומי הקטנים ישחקו וילכו. אבל הם לא מהותיים
+1סנו פורטה תנורים מעולה
הפחדת אותי...לא מנקים שלת זכוכית של תנור עם סנט מוריץ!
עלול להתפוצץ!
כמו שכתבו לך, תבדקי איך את מפרקת את הדלת ותנקי את החלקים
לאהפחדת אותי...
ואם כבר ניקיתי עם סנט מוריץ? אני צריכה לחשוש כשאני מפעילה לאחר הניקוי?
סנטמוריץ לא הוציא את כל השכבות מהתבניות
יש מצב שזה חזר לכם להיות כחדש??
כך עשיתי בדיוק עכשיוהשיטה היכי טובה להחזיר תבניות לחדשות
לרסס הרבה סנט מוריץ, להכניס לאשפתון ולשים כמה שעות טובות בשמש, או לילה (אפשר להניח גם באמבטיה)
בבוקר נשאר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים