דרוש מידע איך מנקים גגון של עגלה?

• הוסף לסימניות
איך מנקים גגון שלעגלה שהתלכלך בתא מטען באוטובוס משמן?
לנסות לכבס?
יש איזה חומר לניקוי?
פתרונות סבתא?

• הוסף לסימניות
סנט מוריץ/ פיירי ולכבס בכבייסה עדינה

• הוסף לסימניות
מניסיון?
קרה לך כזה דבר?
כי אני מפחדת סתם לכבס כי כתם שכיבסו אותו הרבה יותר קשה להוריד.
מנסיון של כתם שומני על שמלה חדשה מבד עדין. אם ח"ו לא ירד שימי בשמש ותראי ישועות.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, אני יודעת ששמים פיירי וזה עובד נפלא! כדאי לך לנצל את השמש בימים האלו. אז תכבסי מחר ושימי ישר בשמש.

• הוסף לסימניות
אולי עדיף קודם לפזר טלק למשך כמה שעות.(לא מנסיון. פשוט כי ידוע שזה סופג שמן)

• הוסף לסימניות
אני שמה בגיגית מים חמימים קצת א. כביסה סבון כלים וסודה לשתיה
א"א בעגלה שלי להוציא את הריפוד אז אני משפשפת עם ספוג ומעבירה סמרטוט יבש ..
יוצא מצוין וכבר כמה פעמים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאמין שפיירי יעשה את העבודה

רק להיזהר כששוטפים אותה אחכ לא לשפוך את המים עם התינוק...;)

• הוסף לסימניות
איך מנקים גגון שלעגלה שהתלכלך בתא מטען באוטובוס משמן?
לנסות לכבס?
יש איזה חומר לניקוי?
פתרונות סבתא?
קרה לנו אותו סיפור (עגלת יויו מקווה שהבד שלכם איכותי)
כמו שכתבו למעלה
כביסה ותליה בשמש

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!
וכמו שהצעתם-
שפשפתי עם פיירי ושמתי בשמש,
השפרצתי אוקסיגן כיבסתי וב"ה הכל נעלם ואין זכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה