דרוש מידע איך מנקים סירי נירוסטה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כל מידע בנושא
מה עושים כשנהיה כתמים חומים על הסיר(כאילו נשרף)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כל מידע בנושא
מה עושים כשנהיה כתמים חומים על הסיר(כאילו נשרף)
תודה מראש
ניתן להוריד עם ספוג הפלא נירוסטה [מעין ניר זכוכית עם ספוג בפנים]
7290108352825.jpg

• הוסף לסימניות
מה המחיר של זה?

• הוסף לסימניות
לא רוצה לקלקל לי הספוג הזה לא עזר הרבה צריכיםלתת מאמץ יותר ביד עם צמר פלדה אם זה בפנים הסיר יותר קל משרים עם חומץ וסבון בחוץ קצת יותר קשה לא להתיאש לנסות כמה פעמים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן
ניסיתי עם צמר פלדה ולא ירד
מה עוד יכול להועיל?

• הוסף לסימניות
לסירי נירוסטה זה בסדר?

• הוסף לסימניות
אין על ספוג הפלא לנרוסטה!
החבר הכי טוב שלי במטבח!!!
מנקה גם מבערים של גז בקלות ובמהירות
שינה לי את החיים!

• הוסף לסימניות
לסירי נירוסטה זה מצוין ואין דבר שמנקה באותה רמה.
לסירים אחרים (אלומיניום, מצופים למיניהם, טפלון, טלפון, שיש, בלטות ועוד כל מיני שמות מפוצצים כאלו - אל תעיזו)

• הוסף לסימניות
תרססי בשפע סנט מוריץ, תכניסי לשקית ותסגרי אותה
תחכי יום ולמחרת פשוט תנגבי הכל ירד!

• הוסף לסימניות
ניתן לקנות בחנויות של סולתם אבקה מעולה לחידוש סירי נירוסטה
עבודה אבל שווה... אין אצלינו ניקוי פסח בלי החומר הזה, הסירים ממש מתחדשים!

• הוסף לסימניות
וואו תודה לכולם על העיצות
זה מאוד עוזר לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה