דרוש מידע איך מנקים ציצית רגילה מלוכלכת מאוד?

• הוסף לסימניות
הכוונה לציצית דיאולן
65% פוליאסטר
35% כותנה
בהוראות כביסה כתוב לכבס רגיל על 30 מעלות
אבל זה כל כך לא מתנקה
יש רעיון למישהו?

• הוסף לסימניות
אני מכבסת את הציציות ככה:
  • שלב ראשון: משרים את הציצית בקערה עם מים ומעט ג'ל כביסה למשך חצי שעה. משפשפים ושוטפים.
  • שלב שני: משרים את הציצית בקערה עם סבון כלים (פיירי) למשך רבע שעה. משפשפים ושוטפים (הכתמים יורדים בעיקר בשלב הזה, אז חשוב לשפשף היטב).
  • שלב שלישי: משרים כשעה במלבין ציציות כלשהו (טלית צח וכו'). שוטפים היטב כמה פעמים.
  • שלב רביעי: כדי להוציא את הריח הלא נעים של המלבין- משרים כחצי שעה במים עם מרכך כביסה.
בלי אחריות כמובן, בדרך כלל יוצא נקי מאוד.

• הוסף לסימניות
  • שלב ראשון: משרים את הציצית בקערה עם מים ומעט ג'ל כביסה למשך חצי שעה. משפשפים ושוטפים.
  • שלב שני: משרים את הציצית בקערה עם סבון כלים (פיירי) למשך רבע שעה. משפשפים ושוטפים (הכתמים יורדים בעיקר בשלב הזה, אז חשוב לשפשף היטב).
  • שלב שלישי: משרים כשעה במלבין ציציות כלשהו (טלית צח וכו'). שוטפים היטב כמה פעמים.
  • שלב רביעי: כדי להוציא את הריח הלא נעים של המלבין- משרים כחצי שעה במים עם מרכך כביסה.
נראה לי כבר עדיף לקנות חדש

• הוסף לסימניות
מדובר בציציות צמר ?

• הוסף לסימניות
הכוונה לציצית דיאולן
65% פוליאסטר
35% כותנה
בהוראות כביסה כתוב לכבס רגיל על 30 מעלות
אבל זה כל כך לא מתנקה
יש רעיון למישהו?
ראיתי מוכרים ברשת בר כל אבקה מיוחדת לכיבוס ציצית ושמעתי על תוצאות טובות

• הוסף לסימניות
אני בהחלט אנסה
למרות שזה נשמע הסיוט בהתגלמותו:sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה