כללי איך מסירים תיבה מסביב לאובייקט?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה כל אובייקט בפוטושופ כשאני פועלת על השכבה שלו הוא מוקף במסגרת כאילו אני הקשתי טרנספורם? כאילו הוא מוכן להגדלה או הקטנה בלי שביקשתי, וזה מאוד מפריע לי בעין הסימון הזה,
כשאני לוחצת ctrl+H הוא נעלם אך כשאני עוברת לאובייקט הבא הוא שוב מופיע:mad:
איך מבטלים את זה?

• הוסף לסימניות
יש לך כשאת לוחצת על אובייקט בתפריט למעלה אפשרות לבטל את זה.
show transform controls תורידי את הוי וזה לא יופיע לך שוב.
(מעניין, אני לא יכולה לעבוד כשאני לא רואה את המסגרת הזו:rolleyes: כל אחד והנוחות שלו...)

• הוסף לסימניות
ניסיתי את הקונטרול H שלך... כדי להבין על מה את מדברת כי לא הכרתי אותו. ועכשיו אני לא מצליחה להחזיר את זה לקודם:( איך מנטרלים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1270075:
ניסיתי את הקונטרול H שלך... כדי להבין על מה את מדברת כי לא הכרתי אותו. ועכשיו אני לא מצליחה להחזיר את זה לקודם:( איך מנטרלים את זה?

תלחצי שוב קונטרול H

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1270072:
יש לך כשאת לוחצת על אובייקט בתפריט למעלה אפשרות לבטל את זה.
show transform controls תורידי את הוי וזה לא יופיע לך שוב.
(מעניין, אני לא יכולה לעבוד כשאני לא רואה את המסגרת הזו:rolleyes: כל אחד והנוחות שלו...)

תודה!! ;) סוף סוף אני יכולה לעבוד בלי הפרעות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה