מידע שימושי איך מסלסלים פאות של בנים?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מישהו מכיר ג'ל בשם חסידיש?

• הוסף לסימניות
לפאות מתולתלות- יש כל מיני קרמים, מנסיון סרקל סגול מצוין, ניסיתי גם קרמה ונטורל והיה מאד טוב. (רק הכל מכתים את החולצות הלבנות)
לפאות חלקות- צריך ג'ל, הכחול של כיף מעולה, עם הזמן, כשהשיער כבר יותר "ממושמע" אפשר לשים על שיער לח/רטוב לפי הצורך, ככה הפאות פחות קשיחות ויותר טבעיות

• הוסף לסימניות
אגב אני לא חושבת שמהותי אם מסרקים עם מברשת או מסרק.
לי יש מברשת צרה יחסית וזה הרבה יותר קל.
ענין של הרגל.
משתמשת בג'ל לבעלי שיער מסולסל. לא לגמרי מרוצה כי הלמעלה נהיה קצת פריזי במשך היום. יש למישהי פתרון?
בנוסף, אחד מהמסולסלים שלי בעל שיער דליל מאד והצורה פשוט לא מחזיקה לו. האם יש תכשיר שמגביר צמיחה של פיאות?

• הוסף לסימניות
אגב אני לא חושבת שמהותי אם מסרקים עם מברשת או מסרק.
לי יש מברשת צרה יחסית וזה הרבה יותר קל.
ענין של הרגל.
משתמשת בג'ל לבעלי שיער מסולסל. לא לגמרי מרוצה כי הלמעלה נהיה קצת פריזי במשך היום. יש למישהי פתרון?
בנוסף, אחד מהמסולסלים שלי בעל שיער דליל מאד והצורה פשוט לא מחזיקה לו. האם יש תכשיר שמגביר צמיחה של פיאות?
זה החסרון של הג'ל באמת... אולי למרוח לו קרם במרקם ג'ל (חסידישג'ל)

מי הדסים זה סגולה או לפי הרפואה שידועה מאוד להגברת שיער, מאמינה שיש גם שמפו וסבונים מיוחדים לזה

• הוסף לסימניות
נראה לי רק עם ג'ל חזק או ספריי שיקבע את הצורה לפאה.
יש תכשירים שהשיער יגדל מהר יותר, נסו לחפש בבית מרקחת וכו'
אני יודעת איך לעשות שיהיה עמיד ולא מפריע לי שזה קצר השאלה איך מסלסלים אותם בצורה יפה ?

• הוסף לסימניות
אני יודעת איך לעשות שיהיה עמיד ולא מפריע לי שזה קצר השאלה איך מסלסלים אותם בצורה יפה ?
לפי מה שאני מתארת את זה - אין מקום לסרק אותו לקדימה ורק אז לסלסל, כי השיער הרי מוגבל.
לכן אולי כדאי לסלסל את הפיאות צמוד לראש, לא מדיי, אבל גם לא להאריך בסירוק בחלק העליון.
קשה לומר בלי לראות, אבל ככה נראה לי עכשיו.

אם את שואלת באופן כללי על דרכים טובים לסלסול שיראה טוב לפיאות מסולסלות - אני קופצת גם על השאלה... הייתי שמחה לקבל טיפים מכאלו עם ניסיון בתחום. תודה.

• הוסף לסימניות
אם את שואלת באופן כללי על דרכים טובים לסלסול שיראה טוב לפיאות מסולסלות - אני קופצת גם על השאלה... הייתי שמחה לקבל טיפים מכאלו עם ניסיון בתחום. תודה.
אני חושב שמעבר ל'תורות' הגדולים צריך פשוט הרגל...
אני מנסה לחשוב, מה שנראה לי שיש בזה שלוש דרכים מרכזיות.
אני יגיד אותם בקצרה:
כמובן לפני הכל - להרטיב, לסרק ולמרוח בצורה אחידה את הקרם או הג'ל, לאחר מכן:
1. לסרק את הפאה כלפי מעלה, (כאילו שוכב על שיער הראש) ואז להוריד לאט לאט, לסלסל יותר ויותר ולשטח את הבלון שנוצר בחלק העליון.
2. לסרק לקדימה, ואז על האצבע לחזק ולהוריד.
3. כלפי מטה. או על האצבע, או פשוט לסרק ולסלסל ביד.

אם יעזור למישהו שאסביר יותר - אוכל להסביר בעז"ה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה על הפירוט. אשמח ליותר הסבר על החלק הראשן, מה הכוונה בדיוק?
זה דרך די מקורית והיא גם די מועילה בס"ד.

1. מרטיבים את הפאה, ומסרקים אותה מלמטה ללמעלה, פשוט למעלה, כאילו הפוך על הפוך כזה. ואז נוצר שהפאה שוכבת כאילו על הראש לרוחב, מצד לצד. (כדאי לשמור שהיא תהיה 'פתוחה' ולא מאוגדת).
2. אחרי כמה שניות - להתחיל להוריד אותה חזרה ללמטה אבל מהקצה התחתון ולאט לאט יותר ללמעלה, כאילו שהחלק העליון של הפאה ישאר עם הסיבוב הזה כלפי מעלה. נשאר פאה למטה עם סוג של בלון בחלקה העליון.
3. להתחיל לסובב בצורה מעגלית עדינה, מסביב (אפשר גם על האצבע, רק עדין שלא יהרוס את המבנה). עוד סיבוב ועוד סלסול. לאט לאט הפאה מקבלת את הצורה, הבלון משתטח ונשאר פאה מהממת.

הפלוס הגדול בצורת סלסול הזאת, שהשיער מקבל קשיחות מסוימת ועומד כך יותר זמן מצורות סלול אחרות.
(קצת מצחיק להדגים תנועות פשוטות ו'לפרק' אותם. כמו להדגים איך הולכים...)

שמעתי מחבר, ועושה כבר הרבה זמן על המשפחה ועליי ועל חלק (לא על כולם) זה פשוט מעולה ויש שקט במהלך כל היום. ממליץ.
מקווה שהובנתי ועזרתי.

טיפ: אחרי שהפאות מסולסלות, אפשר תמיד להוסיף קצת קרם בחלק העליון, או מים ולסלסל עדין. רק להיזהר שלא יישאר לבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה