מידע שימושי איך מסתדרים בלי סמס?

• הוסף לסימניות
גר בעיר לא חרדית
ותמיד מביאים לי גם ציטה וגם דואר ישראל
בלי להראות SMS

בד"כ זה מגיע לי למייל
ואם לא רואים את זה במעקב אחרי המוצר
(בדואר ישראל צריך להכניס את הפרטים באתר שלהם בשביל לראות את המספר מדף)

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שזה כבר לא הגיוני, במקום מכשיר אחד, יש לך - פלאפון, ופלאפון להודעות, ומכשיר MP3, ומכשיר וויז, ומחשב למייל, ומצלמה... זה מוזר, לא?
משפט נכון
נזכרת כל פעם ברשימת חפצים לתיק הלידה:
נייד ומטען + מצלמה ומטען + נגן ומטען + פנקס ועט לרשימות תזכורות וסודוקו... במקום סמארטפון אחד...
אבל , זו הבחירה של מסגרת החיים שלנו.

• הוסף לסימניות
חבילות של ציטה - נכנסת לאתר ציטה
מקבלי חבילות
הוא שולח לי לנייד הודעה קולית
אני מזינה את הקוד ושם מופיעות כל החבילות המשוייכות לנייד הזה עם המספר
מעתיקה את הקוד המלא ומביאה לנקודת המסירה
זה מספק אותם לגמרי

(נראה לי שלאחרונה הם מסונכרנים ויכולים לראות אם יש חבילות נוספות שלך באותה נקודה)

חבילות של דואר ישראל
ברגע שיש קוד חבילה, מעתיקה את הקוד לאזור האישי באתר של דואר ישראל ומדיי פעם נכנסת לראות מה מצב החבילות

• הוסף לסימניות
לי תמיד מגיעות הודעות קוליות לטלפון,
30000 פעם אותה הודעה,
ואח"כ מגיע תמיד גם למייל.

• הוסף לסימניות
30000 פעם אותה הודעה,
נראה לי היה להם לאחרונה איזה באג...
ואני הזמנתי מלא דברים
עשרות טלפונים ביום!
המשלוח נשלח. המשלוח בארץ. המשלוח במיון. המשלוח בדרך. המשלוח פה ושם ואז הגיע ואז 10 הודעות של איזה כיף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה