דרוש מידע איך מעבירים במייל הודעה בודדת מתוך שרשור?

• הוסף לסימניות
אם יש לי התכתבות שלמה במייל עם מישהו ואני רוצה הודעה אחת מתוך כל ההודעות להעביר למישהו אחר אך שלא יעבור כל השרשור מתחילתו? איך מבודדים את זה בהעברה?

• הוסף לסימניות
בצד שמאל יש שלוש נקודות,
יש שם אפשרות העברה

• הוסף לסימניות
בצד שמאל יש שלוש נקודות,
יש שם אפשרות העברה
אבל כשאני מעבירה אני מגלה שעבר כל השרשור מתחילתו עד להודעה הספציפית הזו, אני רוצה לבודד רק את ההודעה הזו מתוך כל השרשור.

• הוסף לסימניות
מעתיקים את התוכן ומדביקים באימייל חדש.
זה בעצם גם מה שקורא בהעברה, זה באמת הודעת אימייל חדשה שמכילה את כל ההתכתבות בהודעות אימייל הקודמות.

• הוסף לסימניות
אבל כשאני מעבירה אני מגלה שעבר כל השרשור מתחילתו עד להודעה הספציפית הזו, אני רוצה לבודד רק את ההודעה הזו מתוך כל השרשור.
כשאת עומדת בהודעה הספציפית יש אפשרות להעביר הודעה בודדת בצד שמאל בשלוש נקודות,
עריכה:
אני רואה שבאמת עובר גם הודעות קודמות, אבל זה כמו בכל מייל שלא מוחקים כל פעם את הקודם,
אז אולי באמת שווה רק להעתיק או למחוק מה שלא רוצים,

• הוסף לסימניות
עריכה:
אני רואה שבאמת עובר גם הודעות קודמות, אבל זה כמו בכל מייל שלא מוחקים כל פעם את הקודם,
עריכה:
העניין הוא שמדובר בתמונות מצורפות וקבצי דרייב, זה בעצם לוקח זמן להעתיק את הכל, ורציתי לחסוך את הזמן הזה בהעברה.

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו בג'ימייל.
עשיתי "העבר" להודעה אחת מאמצע שרשור.
עברה רק ההודעה שאותה רציתי להעביר.
הודעות קודמות לא עברו.

• הוסף לסימניות
אז למה לי זה לא קרה?
לא יודעת.
גם לי זכור שכל השרשור עובר.

אבל.
לדעתי כשמבצעים "העבר" אפשר לערוך את ההודעה ולמחוק את השרשור,
להשאיר רק מה שרוצים.
כשמבצעים "השב" ההודעה לא ניתנת לעריכה. רק בהעבר.

• הוסף לסימניות
באאוטלוק אפשר לעשות העבר ואז למחוק מה שלא רצוי
לא יודעת לגבי ג‘מייל

• הוסף לסימניות
לא יודעת.
גם לי זכור שכל השרשור עובר.

אבל.
לדעתי כשמבצעים "העבר" אפשר לערוך את ההודעה ולמחוק את השרשור,
להשאיר רק מה שרוצים.
כשמבצעים "השב" ההודעה לא ניתנת לעריכה. רק בהעבר.
תמיד אפשר למחוק את הקודם,
מיד בהתחלה לפני שכותבים, לוחצים CTRL A, ואז אפשר למחוק,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה