איך מעבירים dns

• הוסף לסימניות
קניתי שטח אחסון+ דומיין
כעת אני מעונינת לעבור מחברת האחסון לחברת אחסון אחרת

מה אני צריכה לבקש מהם ע"מ להפנות את הדומיין לשרת החדש?

• הוסף לסימניות
עדכון ה-DNS קשור לפאנל הניהול של הדומיין ולא של האחסון.

אתה צריך להכנס לפאנל הניהול של הדומיין, ושם להחליף את שמות השרתים הישנים, בשמות השרתים שקיבלת מחברת האחסון החדשה.

• הוסף לסימניות
איך אני נכנסת לפנאל הניהול של הדומיין?

• הוסף לסימניות
באיזה חברה קנית את הדומיין?

• הוסף לסימניות
אחסון לינקוס

• הוסף לסימניות
אין לי הכרות מספיקה עם החברה הזאת.

תפנו אליהם במייל, תצרפו את שמות ה-DNS החדשים (אותם אפשר לקבל מחברת האחסון החדשה), ותבקשו לעשות העברה.

• הוסף לסימניות
לינקוס זה חברת איחסון שדרכם קניתי את הדומיין- אני רוצה לעזוב את האחסון שלהם
עכשיו הם הציעו לי לפתוח חשבון ב- livedns
ולנהל בעצמי את הדומיין.

האם זה אכן מומלץ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י macro;1417245:
לינקוס זה חברת איחסון שדרכם קניתי את הדומיין- אני רוצה לעזוב את האחסון שלהם
עכשיו הם הציעו לי לפתוח חשבון ב- livedns
ולנהל בעצמי את הדומיין.

האם זה אכן מומלץ???

כן.

• הוסף לסימניות
תודה, אכן התחלתי את תהליך הרישום וההעברה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה