כללי איך מעלים תמונה לפורום של פרוג ?

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על הוסף תמונה זה פותח חלון http... וכתוב : הכנס את המיקום של התמונה ..
מה הכוונה ??? אין חלונית רגילה של עיון מתוך המחשב שלי ??

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת צילום מסך? גם את האייקון עליו את מקישה.

סליחה שכחתי שאת לא יכולה.
הקשת מצב עריכה מתקדם, ואז על סיכת המשרד?

• הוסף לסימניות
את צריכה לשמור את התמונה בתור PNG. ואז להעלות אותה רגיל, בניהול קבצים מצורפים, ואז תראי שיראו את זה בגוף ההודעה.
שאר הסיומות לא רואים אותם וצריך לפתוח בנפרד.

• הוסף לסימניות
זה הקטע אני רוצה להעלות צילום מסך של בעיה שיש לי במחשב
הצילום מסך שמור בקובץ PNG אבל אני לא יודעת איך מעלים אותו לפה כדי לצרף אותו לשאלה שלי ..
לא מבינה את החלון הזה של מה שהוא מבקש ..

• הוסף לסימניות
מזה "ניהול קבצים מצורפים" איפה נמצאת האופציה הזו?

• הוסף לסימניות
כשאני רושמת הודעה יש לי למעלה ליד הB של הבולד וההטיה וכל זה - רק
צרף תמונה - שזו הבעיה שלי
או צירוף קישור

• הוסף לסימניות
אני בד"כ פותחת את החלונית לתגובה ושם יש סרגל כלים יש תמונה של סיכה כזו עליה לוחצים ושם יש ניהול קבצים מצורפים ואז את בוחרת את התמונה הרצויה.(מקווה שהבנת)בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא
את בוחרת את הקובץ >העלה> ואח"כ למטה יש לך אופציה לסגור חלון.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 22.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה לעלות תמונה של צילום מסך עליך ללחוץ על מקש prtsch-שזה צילום מסך ואז בחלונית של תגובה תעשי הדבק.

• הוסף לסימניות
הצלחתי תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה