מדריך איך מעצבים לוח שנה יהודי עם זמני היום - שלב אחרי שלב | מאמר למעצבים וחובבי השרשורים.

• הוסף לסימניות
הכנתי ללקוח מיוחד, לוח שנה עם זמני היום, לוח שבועי כמובן, 52 עמודים של זמנים פלוס פרסומות ותזכורות.
כשגמרתי לבצע והייתי מרוצה מהתוצאה, חשבתי שאולי יהיו פה כאלה שיעניין אותם התהליך.

רק מה, לכתוב דבר כזה לוקח זמן, הרבה זמן ואנרגיה, השאלה אם יש פה מישהו או מישהי שזה באמת מעניין אותו?
אם כן תכתבו לי, ואם יהיה עניין אעשה השתדלות בל"נ.

מצרף תמונה של הלוח.
לוח שנה (1).jpg

לוח שנה (2).jpg
לוח שנה (3).jpg

• הוסף לסימניות
מאוווד מעניין התהליך!
אשמח אם יהיה מדריך מסודר ע"כ.
תודה!

• הוסף לסימניות
בוודאי שמעניין!

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח. תודה!

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה ונעימה
בוודאי שאשמח לדעת איך עובד התהליך
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
איזה לוח יפה !

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ויפה!
מענין מאד לראות את התהליך
תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על פידבקים חמים, נתן לי פוש רציני לכתוב את המאמר.
בימים הקרובים בעז"ה.

• הוסף לסימניות
בשעה טובה, היה לי העונג לכתוב.
לתועלת המשתמשים, העליתי כמאמר מסודר מכאן נכנסים
תהנו...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה