עזרה איך מעצבים מכשיר פנקייק למשלוח מנות?? פליז רעיונות!!

• הוסף לסימניות
זה משלוח למשהו כהוקרה
לא עולה לי כל רעיון איך לעצב
אשמח ממש להברקותיכם!!!

• הוסף לסימניות
עוטפים בנייר של מתנות (כשהמכשיר בתוך קופסת הקרטון),
ומשתמשים כבסיס למשלוח אכיל כלשהו 😉

• הוסף לסימניות
זה אכן הכיוון
השאלה מה המשהו האכיל הזה..
זה למישהו מכובד

• הוסף לסימניות
מהרעיונות פה את יכולה לשים במזרקים ממרחים שונים - שוקולד ריבת חלב שוקולד לבן וכו'
בצנצנות קטנות לשים סוכריות עדשים פקאנים מסוכרים שוקולדים ועוד
לצרף קמח מוכן להכנת פנקייק לשים את זה פתוח ולסדר מסביב
או לשים את זה סגור (העדפה שלי ) ועומד ולסדר מסביב את הכל

• הוסף לסימניות
אפשרי להכין פנקייקים קטנים לשים כל מיני תוספות כמו אגוזי ברס עדשים סוכריות וכל משרוצים בקופסאות קטנות כמו של רטבים ולשים איזה שתי סוגיי רטבים שוקולד.ריבת חלב מה שרוים בבקבוקנים קטנים לחיצים של רוטב...
לעצה הכל יפה על גביי הבסיס שהוא מכשיר הפנקייק בעצמו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי פעם מכשיר פנקייק מעוצב מאד חמוד,
הם פתחו את המכשיר ונראה לי הדביקו את זה מעל הקופסא כבסיס,[זה לא היה בצלופן ...

ובכל 'עיגול' של פנקייק שמו קופסא שקופה קטנה ועגולה חד פעמית עם בפנים תוספת אחרת [עדשים, קליק, גליליות קטנות, פקאן, מקופלת וכו]
ובאמצע היה מקל מעץ [כדי להפוך את הפנקייק וכן 3 בקבוקי רטבים [ריבת חלב, שוקולד לבן וחום,]
והכי כיף היה שהם הוסיפו מתכון וכתבו בסוף המתכון ממי זה [כאילו חסכו מכתב.

נראה לי שלא היה שם עוד משהו בהצלחהה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות
מתחיל להיות כיוון סופסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה