רגע, רגע.יש לי דומה
תסובבי את השעון של הזמן
ואז תלחצי על הכפתור השני משמאל שהאור הירוק יהיה לייד הציור של הפרח (כותנה) ולא המשולש
ואז על כפתור ההפעלה
את האמת לא יודעת...רגע, רגע.
יש פה בעצם 3 דרגות חום, נכון?
העליון מהשניים הוא הכי חם, ואז ההוא שתחתיו, והכי עדין הוא הכפתור השמאלי הבודד?
הבנתי נכון?
תודה רבה רבה!החץ זה אומר שזה הכי חסכוני באנרגיה...
הפרח הכי שמאלי זה טמפרטורה נמוכה לכביסה עדינה
לדוגמא אקריליק, ויסקוזה
הפרח המרכזי העליון זה כותנה
והמשולש זה עבור סינתטי
תודה!יש לי בדיוק כזו (אלקטרולוקס בת 11 בלעה"ר),
איך מפעילים כבר כתבו - מסובבים את העיגול לזמן המבוקש, קובעים את עוצמת החום באמצעות הלחצנים האמצעיים, ולוחצים על כפתור ההפעלה (הימני).
עוצמת החום - הפרח זה עדין. משולש - סטנדרטי, העליון - חזק (כותנה). כיום אני מייבשת הכל על העוצמה החזקה.
3 הנורות מראות על השלב בו נמצאת המכונה: עליון - מייבשת, אמצעי - מקררת (10 דק' אחרונות), תחתון - סיימה.
בין הפעלה להפעלה צריך לסובב את החוגה ל0. (וגם אם לחצתי על הפעלה ואז התחרטתי ורציתי לשנות משהו)
חוץ מבגדים עדינים ממש, הכל צריך על העוצמה החזקה, אחרת זה לא מייבש טובכיום אני מייבשת הכל על העוצמה החזקה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים