עזרה איך מפעילים תעודת זהות ביומטרי

• הוסף לסימניות
צריכים להתקשר לרשות האוכלסין ולהיכנס לשלוחה המתאימה ומפעילים אותו דרך נציג שירות ...[לוקח בערך 20 דקות]...

• הוסף לסימניות
או דרך מערכת הזיהוי הממשלתית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1 באיזור הממשלתי שזה רק אם רשומים
2 בטלפון וצריך לחכות שעה למענה
3 להגיע למשרד הפנים ולבקש שיפתחו ולא צריך לזה תור

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ להתקשר מיד בשעה 8:00 בבוקר
אז המענה מיידית (מקס' 10 דקות)

• הוסף לסימניות
לפי החוק שנכנס לתוקף לפני 4 ימים, אין צורך להפעיל, זה מופעל אוטומטית
זו הסיבה שאינכם מוצאים אופציה כזו באתר שלהם

• הוסף לסימניות
לפי החוק שנכנס לתוקף לפני 4 ימים, אין צורך להפעיל, זה מופעל אוטומטית
זו הסיבה שאינכם מוצאים אופציה כזו באתר שלהם
גם אם קיבלתי ת.ז. לפני חודש זה מופעל אוטמטית
או רק מה שמקבלים מעכשיו

• הוסף לסימניות
גם אם קיבלתי ת.ז. לפני חודש זה מופעל אוטמטית
כמדומני תעודה שהונפקה החל מה24 למאי, אינה צריכה בהפעלה
ככה אמרה לי היום הנציגה בטלפון, לאחר שהמתנתי 50 דקות

• הוסף לסימניות
כמדומני תעודה שהונפקה החל מה24 למאי, אינה צריכה בהפעלה
ככה אמרה לי היום הנציגה בטלפון, לאחר שהמתנתי 50 דקות
רציני? כי אני כבר שעה מנסה באתר להפעיל את הת"ז, והוא כותב שאין מידע זמין...
למה לא מבטלים את האפשרות הזאת אם כן? ולמה כתוב בכל מקום שצריך להפעיל?
סתם טרטור...
1720963419497.png

אני שעות מרעננת... :rolleyes:
אה, ועכשיו גם מסתדר לי, למה כשנרשמתי לאתר- אחד מאמצעי הזיהוי שהכנסתי זה תאריך ההנפקה, אז הכנסתי את הישן- והוא כתב לי שזה לא נכון, ואת החדש הוא כן זיהה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה