קינוחים איך מפשירים ריצ'? הוא הרס לי את כל הקצף :(

• הוסף לסימניות
אני קונה ריצ' בכמות גדולה ומקפיאה בקופסאות קטנות.
הרבה פעמים אני מפשירה את הריצ' והוא לא יוצא נוזלי, היום הוא יצא די גבישי, אז הוספתי מים וערבבתי חזק, אבל זה הפיל את כל הקצף ויצא לי שום דבר מהתערובת.
אז- איך מפשירים ריצ' בצורה שהוא יצא נוזלי לגמרי?

• הוסף לסימניות
למה את מפשירה?
פשוט תקציפי עם מים עוד לפני שהוא מפשיר
כי אני לא אוהבת לעבוד קשה, אני מקציפה ביצים שלמות ואח"כ מוסיפה את הריצ' לתוך הקצף במהירות איטית יותר. אין לי כח להקציף לבד ולאחד תערובות

• הוסף לסימניות
כי אני לא אוהבת לעבוד קשה, אני מקציפה ביצים שלמות ואח"כ מוסיפה את הריצ' לתוך הקצף במהירות איטית יותר. אין לי כח להקציף לבד ולאחד תערובות
ותמיד זה עובד לך?

הרי יש סיבה למה עושים 2 תערובות נפרדות

• הוסף לסימניות
עדיף להוסיף מים קרים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שכשחילקת את הריצ לקופסאות הוא לא היה מנוער היטב
כך שהריצ' שהיה למעלה דליל יותר ממה שהיה למטה
וממילא כך בהפשרה....
לא?
לא ערבבתי את המיכל לפני החלוקה, יש מצב שהייתי צריכה?
אבל כשחילקתי הכל היה נוזלי וחלק. לא שמתי לב לשינויים במרקם

• הוסף לסימניות
לפעמים קורה שהריץ יוצא מגובש מהמקפיא
שמתי לב שזה תלוי בחברות
אני מוסיפה מים ומערבבת עם מטרפה ויוצא בסדר,

• הוסף לסימניות
אני גם מפשירה בחוץ בד"כ - יוצא מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה