כן, כמו של המכירות.סוג הריץ׳ שצריך להוסיף לו מים?
למה את מפשירה?כן, כמו של המכירות.
כי אני לא אוהבת לעבוד קשה, אני מקציפה ביצים שלמות ואח"כ מוסיפה את הריצ' לתוך הקצף במהירות איטית יותר. אין לי כח להקציף לבד ולאחד תערובותלמה את מפשירה?
פשוט תקציפי עם מים עוד לפני שהוא מפשיר
ותמיד זה עובד לך?כי אני לא אוהבת לעבוד קשה, אני מקציפה ביצים שלמות ואח"כ מוסיפה את הריצ' לתוך הקצף במהירות איטית יותר. אין לי כח להקציף לבד ולאחד תערובות
עובד פצצה. המיקסר מקציף חזק והריצ'- אם הוא נוזלי כמו שצריך, נטמע ומוקצף ביחד מעולה.ותמיד זה עובד לך?
הרי יש סיבה למה עושים 2 תערובות נפרדות
אבל עוד לפני ההוספה, הריצ' לא נוזל, הוא מגובשעדיף להוסיף מים קרים
לא ערבבתי את המיכל לפני החלוקה, יש מצב שהייתי צריכה?יכול להיות שכשחילקת את הריצ לקופסאות הוא לא היה מנוער היטב
כך שהריצ' שהיה למעלה דליל יותר ממה שהיה למטה
וממילא כך בהפשרה....
לא?
ריצ' מהמכירות?מפשירה על השיש.
עד שמופשר לגמרי , וזה מעולה.
אני קבוע מוציאה ממקפיא.
גם אני,מפשירה על השיש.
עד שמופשר לגמרי , וזה מעולה.
אני קבוע מוציאה ממקפיא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //