איך מציגים סרטון בגוף המייל?

• הוסף לסימניות
ולא כקובץ מצורף....

אני מתכוונת שאני רוצה לשלוח מייל שישר שיפתחו יראו את הסרטון
בלי לעשות את הפעולה של הפתיחה
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
דחוף....דחוף....תעזרו לי....!!!!!

• הוסף לסימניות
הדרך שאני מכיר זה אתרים כמו VIMEO.
מעלים את הסרט ומקבלים קישור לצפיה.
כנ"ל גם דרופבוקס

• הוסף לסימניות
יוטיוב.
מעלים לינק והוא הופך את זה לריבוע צפיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;2034167:
יוטיוב.
מעלים לינק והוא הופך את זה לריבוע צפיה

החיסרון הגדול של יוטיוב, זה הפרסומות והסרטים "הצנועים" שהוא מביא יחד עם הסרט שמעלים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שמנסה לעזור
לא הובנתי- אני לא רוצה קישורים או אתרים אני חסומה לכל הדברים האלה
השאלה שלי היא אם אפשר להציג סרטון מוטבע במייל באמצעות שינוי בהגדרות של הגמייל
או שזה קשור בכלל לייצוא בפרימייר (סוג של קובץ...)?
איך עושים את זה, מישו כאן יודע?
או שבאמת זה עובד רק עם קישורים...

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שאין לאף אחד תשובה?!
זה משו בסיסי....

• הוסף לסימניות
לא איתך דיברתי על זה בטלפון?

• הוסף לסימניות
לייצא את הסרטון לאינמציה GIF...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה