שיתוף איך מציירים הר סיני שממנו יוצאת התורה שבעל פה---איתגר אותי אבל היה שווה!

• הוסף לסימניות
לפעמים אני מקבלת בקשות לא שגרתיות, שמוציאות אותי מאזור הנוחות שלי (הדיוקנים החביבים עלי)
זו הייתה הבקשה המעניינת של בית הספר ''אסף מימון'' באשקלון,
לצייר הר סיני יפיפה ומואר, אבל הפעם לתת לו להביע את התורה שבעל פה שניתנה ביחד עם התורה שבכתב.
בעלי הצדיק התגייס למשימה, ויחד ישבנו לחשוב, על שמות המשניות, איך אפשר להביע כל משנה ומשנה.
זו הסקיצה שנשלחה לרעיון הכללי:
image.png

לאחר האישור לסקיצה
(מכירים את זה שנותנים לכם תיקונים לסקיצה? כבר קופצים להעיר הערות:))

יצאתי לדרך,
ראשית ציירתי את ההר סיני ועליו שבילים,
כל אובייקט ציירתי בנפרד והכנסתי ערוך על הציור המקורי.

הר סיני-הודיה בושארי..JPG

הציור נועד לכריכה לתעודות של תלמידי בית ספר, כבוד גדול!
הר סיני-הודיה בושארי.JPG

האמת הפתעתי את עצמי, מה אתם אומרים?
(אני הכי אהבתי את השור שנגח...)

• הוסף לסימניות
ממש כייף לשמוע!
דווקא בגלל שזה הצד החלש אצלי, ציורים מהדמיון...
(כמובן שהאובייקטים הועתקו, אבל כל העלילה:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה