כללי איך מצילים קובץ פוטושופ???

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דקה אחרי שעשיתי שמור לקובץ הנ"ל המחשב קרס פתאום,
מאז אני לא יכולה לפתוח את הקובץ,
בתצוגה הקטנה הוא מראה את הקובץ וכן את המשקל
אך כשאני פותחת בפוטו הוא מראה שכבת רקע שחורה בלבד,

צרפתי תמונה להמחשה...

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 29082010 173225.jpg
    KB 112.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות פלייס באילוס?

• הוסף לסימניות
רעיון טיפשי שעוזר לפעמים:
תנסי לסגור את התוכנה ולפתוח שוב (קרה לי דבר כזה בדיוק! באילוס', והתוכנה לא הסכימה לפתוח את הקובץ בשום אופן..., כיביתי את המחשב והדלקתי וקרה הנס)

:)רעיון מדהים שבזכותו עובדים הרעיונות הטיפשיים:
תתפללי ותבקשי מה' שיעזור לך.

• הוסף לסימניות
ולהוסיף כמה מטבעות לצדקה

• הוסף לסימניות
ניסיתי הכל,

פתחתי וסגרתי 40 פעם
ולא נושעתי...

• הוסף לסימניות
חפשי ב"חיפוש" את כל הקבצים שהשתנו באותו טווח זמן, (ברבע שעה שלפני הקריסה)
ונסי לפתוח את כולם באמצעות פוטושופ. לפחות את מה שבגודל סביר לקובץ המדובר.

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח דרך המסמכים האחרונים שלי, קובץ ענק באינדיזיין שעשה לי את הבעיה הזו, וכבר חשבתי שהוא לא יפתח לעולם, נפתח משם.

• הוסף לסימניות
אולי תשלחי למשהו אחר לנסות לפתוח במחשב אחר. (לצערי לא אוכל לעזור בזה... הפוטושופ שלי ישן נושן ובטוח לא יפתח)

• הוסף לסימניות
בד"כ בפוטושופ עם כל הצער שבדבר כשהולך קובץ, אז הוא הולך
וחבל על הזמן לנסות לשחזר או לתקן
באמת חבל שחברה כמו אדובי לא השכילה למצוא פיתרון לשחזור של עבודה שנסגרה באמצע עקב בעיות בתוכנה או מסיבה אחרת
מה שכן קיים באינדיזיין
בכ"א תתנחמי בזה שבד"כ עבודה שעושים פעם שניה יוצאת הרבה יותר טוב
ושיהיה לכפרת עוונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה