כללי איך מקלידים תווים?

• הוסף לסימניות
יש מן הסתם פונטים של תווים.
אשמח אם מישהו יוכל להעלות.
תודה!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש לכך תוכנה מיוחדת

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם גיטרה פרו (היא עולה כסף כמובן) ושם אפשר לכתוב תווים (אני לא יודע עד כמה זה מחובר למקלדת אני חושב שזה עובד עם מידי ועכבר)

לתושבי לינוקס יש תוכנה חופשית שמחליפה את גיטרה פרו היא נקראת tuxguitar והיא תומכת בקבצים של GP5 ואני חושב שגם 6

• הוסף לסימניות
פונט תווים מאתר dafont

לא נבדק

קבצים מצורפים

• תווים.rar
    KB 17.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תוכנות ליצירת מוסיקה כמו קיובייס וכאלה.

גם אפשר לנגו במידי והתוכנה תכתוב תוים

• הוסף לסימניות
עדיין צריך עזרה בתוכנה לרישום תוים?

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה מומלצת לרישום תווים ב MIDI הישר מהאורגנית?

*עדיף חינמית

• הוסף לסימניות
יש תוכנה חינמית שקוראים לה מיוסקור (musecore) תוכנה נחמדה לכתיבת תווים ללה הגבלת כלים וכו'

https://musescore.org/

יש להוריד את התוכנה מההורדה ולהתקין

• הוסף לסימניות
השאלה מה זה נקרא לכתוב תווים. אם זה ממש לכתוב יצירה או מנגינה, צריך תוכנה מיוחדת לכך. אם זה סתם גרפיקה של תווים, אפשר בכל תוכנה עם פונט של תווים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה