איך מקשטים חולצה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקשט לתינוק שלי חולצה ליומולדת....
איזה אפשרויות יש?
יש דפי גיהוץ שאפשר לגזור ולגהץ על החולצה? (חולצה מבד של גופיה)
אני רוצה משהו קצת יותר יפה מסתם ציור בלורדים אבל לא מסובך ומלכלך כמו צבע רטוב....
אשמח לרעיונות / טיפים / תמונות מכל האלופות כאן בפורום

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין בעליאקספרס מדבקות מיוחדות לחולצות - יש שם מגוון עצום של דוגמאות, ציורים, ניטים, יהלומים וגם פייטים מתחלפים.

• הוסף לסימניות
זה לא יספיק להגיע
היומולדת שבוע הבא....
יש משהו בארץ?
או רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
רעיון שראיתי בbinah bunch, עוד לא ניסיתי בעצמי:
לערבב קצף גילוח עם דבק פלסטי לבן, לחלק לכמה כמויות ולהוסיף טיפה צבע מאכל שונה לכל כמות כדי שיהיו כמה גוונים, ואז לצייר ציור על החולצה ולהשאיר לילה לייבוש. המיוחד הוא שאפשר לצייר משהו בולט במראה של ספריי מתנפח, כמו ענן לדוגמא (שמים בשפע ערימה מהתערובת),
ואז מתקבל גם מרקם מיוחד מעבר לסתם ציור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, יש דפי גיהוץ שמדפיסים ומגהצים. יקר למדי.
אפשר לגזור שבלונה מטפט ולרסס ספריי צבע (אפשר כמה צבעים) או ספריי צבע אקרילי.
יש גירי שעווה רכים בחנויות יצירה שמציירים ואז מגהצים לקיבוע. אפקט קצת שונה מלורדים.
אפשר לגזור שאריות בד (כמו לבד) ולהדביק, ולהוסיף נגיעות לורד/ רקמה
ואפשר לרקום...

לערבב משחת גילוח(!)
מאמינה שמדובר בקצף גילוח, לא משחה.
קצף גילוח = קצף נעים למגע, לא עושה כלום. מיועד להחליק את המקום שמגלחים בסכין. כיף לתת לילדים לשחק איתו. בטוח לשימוש.
משחת גילוח = משחה כימיקלית שמשמתמשים במקום סכין. גורמת לשיער להיעלם מהעור, ומסוכנת אם לא משתמשים בה נכון. לא נפוצה סתם כך בחו"ל, ולכן אני לא חושבת שהכוונה אליה.

• הוסף לסימניות
קצף גילוח = קצף נעים למגע, לא עושה כלום. מיועד להחליק את המקום שמגלחים בסכין. כיף לתת לילדים לשחק איתו. בטוח לשימוש.
משחת גילוח = משחה כימיקלית שמשמתמשים במקום סכין. גורמת לשיער להיעלם מהעור, ומסוכנת אם לא משתמשים בה נכון. לא נפוצה סתם כך בחו"ל, ולכן אני לא חושבת שהכוונה אליה.

צודקת, ערכתי

• הוסף לסימניות
כן, יש דפי גיהוץ שמדפיסים ומגהצים. יקר למדי.
אפשר לגזור שבלונה מטפט ולרסס ספריי צבע (אפשר כמה צבעים) או ספריי צבע אקרילי.
יש גירי שעווה רכים בחנויות יצירה שמציירים ואז מגהצים לקיבוע. אפקט קצת שונה מלורדים.
אפשר לגזור שאריות בד (כמו לבד) ולהדביק, ולהוסיף נגיעות לורד/ רקמה
ואפשר לרקום...

איפה מוכרים את הדפים האלו? (אני במודיעין עילית.... נראה לך יהיה כאן דבר כזה?)
והרעיון של שבלונה מטפט גם נשמע טוב.
הגירים פחות בא לי כי אני רוצה שיהיה קוים ישרים לא 'יצירה אבסטרקטית'....
השאלה אם הספרי צבע לא יספג לתוך הבד (ויצא מהשורה...:confused:) ומה ההבדל בינו לבין ספריי צבע אקרילי? זה לגבי הכביסה או עוד משו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה מוכרים את הדפים האלו? (אני במודיעין עילית.... נראה לך יהיה כאן דבר כזה?)
לא יודעת כי לא קניתי. ראיתי אצל מישהי אחרת.
הגירים פחות בא לי כי אני רוצה שיהיה קוים ישרים לא 'יצירה אבסטרקטית'....
אפשר לצייר מדויק. זה דומה לצבעי פנדה, ומגיע עם חוד כמו צבע רגיל (אבל עבה)
השאלה אם הספרי צבע לא יספג לתוך הבד (ויצא מהשורה...:confused:)
אם מרססים מרחוק ולא מרוכז זה בד"כ בסדר. פעם הספריי שלי היה כמעט גמור ועשה טפטופים במקום נתזים, ואז קרה מה שתארת.
ומה ההבדל בינו לבין ספריי צבע אקרילי? זה לגבי הכביסה או עוד משו?
ראיתי במקס סטוק בקבוק ספריי (כמו של סריי ממתק) עם צבע אקרילי. לא ניסיתי, אבל חשבתי שאולי יכול להתאים. אין לי מידע נוסף לגביו.

• הוסף לסימניות
דפי גיהוץ מוכרים במודיעין עילית בפוטו מן

• הוסף לסימניות
אפשר לצייר( בכתב ראי) בצבעי פנדה על נייר זכוכית ואח"כ לגהץ הפוך על הבד והציור עובר,
על נייר קל יותר לצייר בצורה מדוייקת, יוצא יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
היי כולם!!!
תודה רבה על הרעיונות המקסימים
אבל בסוף...... ברגע שאחרי האחרון (חצי שעה לפני שהאורחים התחילו להגיע למסיבה)
נזכרתי שלא הכנתי עדיין חולצה............
אז מהר מהר הכנתי, כזה:
IMG_4827.JPG
IMG_4828.JPG

(גופיה, סול מנצנץ ו........מהדק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה