כללי איך משיגים את אדובי

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם פוטושופ
פניתי לאריג'נט, שאצלם קניתי את התוכנה
והם הפנו אותי לאדובי, טל:1809344217
אך אני לא מצליחה ליצור קשר
(יש מין צליל תפוס מהיר)
אולי מספר הטלפון שהם נתנו לי שגוי
אך הם טוענים שזה המספר היחיד שיש להם
האם מישהו יודע על דרך נוספת להשיג אותם?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק הבעיה?
אני לא אדובי, אבל אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
קניתי תוכנה בגירסה עברית
ובהתקנה לא קיבלתי אפשרות של עברית

• הוסף לסימניות
איזה גרסה?
ותמיד את יכולה לפנות למי שממנו קנית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי הס;794005:
קניתי תוכנה בגירסה עברית
ובהתקנה לא קיבלתי אפשרות של עברית

ייתכן שלא שמת לב
בהתקנה הוא שואל פעמיים על שפה: 1 שפת ההתקנה של תוכנת ההתקנה 2 שפת הממשק של התוכנה.
נסי שוב

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי מגירסא 5.5 ואילך - אין יותר תפריטים בעברית (כך אמרו לי אריג'נט), יש רק תמיכה בME. למען האמת, לי היה קשה עם העברית, אחרי שהתרגלתי רק לאנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;794746:
לפי מה שהבנתי מגירסא 5.5 ואילך - אין יותר תפריטים בעברית (כך אמרו לי אריג'נט), יש רק תמיכה בME. למען האמת, לי היה קשה עם העברית, אחרי שהתרגלתי רק לאנגלית.

לי יש 5.5 בעברית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה