דרוש מידע איך משיגים את הדיסק עם תוצאות בדיקת CT

• הוסף לסימניות
אם למשהו יש מידע איך אפשר לקבל את הדיסק עם תוצאות הבדיקה.
בבי"ח שבו הבדיקה נעשתה מסרבים לתת אותו באמירה שלא נרשמנו לשירות הזה מראש. לא נאמר לנו שצריך להרשם.
האם יש מישהו שאפשר לערב בענין?

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא?
הם מחוייבים לתת לך מיד בסיום הבדיקה

• הוסף לסימניות
אם למשהו יש מידע איך אפשר לקבל את הדיסק עם תוצאות הבדיקה.
בבי"ח שבו הבדיקה נעשתה מסרבים לתת אותו באמירה שלא נרשמנו לשירות הזה מראש. לא נאמר לנו שצריך להרשם.
האם יש מישהו שאפשר לערב בענין?
לפי חוק הם חייבים לתת "חוק זכויות החולה"
תגידו שתתלוננו. בדרך כלל זה עובד...
לפעמים גובים על זה כמה שקלים.

• הוסף לסימניות

זכות המטופל למידע רפואי​

18. (א)
מטופל זכאי לקבל מהמטפל או מהמוסד הרפואי מידע רפואי מהרשומה הרפואית, לרבות העתקה, המתייחסת אליו.

• הוסף לסימניות
בשערי צדק יש מקום מסוים שבו מגיעים לקחת את הדיסק,
חוץ מזה, אני רציתי את הצילומים אצלי במחשב ובקשתי מרופא הילדים שישלח לי אותו למייל והוא שלח.

• הוסף לסימניות
בשערי צדק יש מקום מסוים שבו מגיעים לקחת את הדיסק,
חוץ מזה, אני רציתי את הצילומים אצלי במחשב ובקשתי מרופא הילדים שישלח לי אותו למייל והוא שלח.
למייל אסור להם לשלוח רק בדואר רשום או פיזית מפאת "חסיון רפואי"
הם טוענים שמידע במייל יכול לגלוש

• הוסף לסימניות
צריך לבקש בדר"כ במקום כשעושים
אם לא, לכי תוכיחי שלא קיבלת...

בכל מקרה עותק הם מחוייבים למסור, גם בתשלום כלשהוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה