דרוש מידע איך משיגים ופוגשים את הרב שפרן מבני ברק?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לפוגשו למשהו קצר, שלא במסגרת בית הדין.
אני מעוניין לבוא לביתו.
איפה מזמינים תור אצלו?
איך מזמינים אותו?
היכן הוא גר?
כל פרט יסייע בעדי.
תודה מראש לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
הרב גר ברבינא 3 בני ברק
036772246

• הוסף לסימניות
יודעת שקשה מאד לקבוע פגישה איתו,
שמעתי על אחד שהציע לקחת אותו מב"ב לירושלים ברכב
ובזמן הזה להתייעץ איתו.

• הוסף לסימניות
כשאני הייתי צריך את הרב שפרן,
דפקתי בדלת, אמרו שהוא יחזור מאוחר יותר
זה היה יום חמישי בלילה
חיכיתי מתחת הבית,
נראה לי שהוא הגיע בערך ב22:30 או 23:00 וקיבל אותי.

• הוסף לסימניות
כשאני הייתי צריך את הרב שפרן,
דפקתי בדלת, אמרו שהוא יחזור מאוחר יותר
זה היה יום חמישי בלילה
חיכיתי מתחת הבית,
נראה לי שהוא הגיע בערך ב22:30 או 23:00 וקיבל אותי.
לפני כמה זמן?

• הוסף לסימניות
הוא מתפלל בשבת בבית כנסת של חסידי גור ברח' נחל שורק (נחשוני) ושם הוא מאד רגוע ואפשר לדבר איתו אבל יש עוד מאזינם כך שאם זה מפריע לך

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות במוצ"ש לעלות לביתו?
או בבית כנסת סמוך?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הוא מקבל ליעוץ קצר במוצ"ש בתיאום מראש 036772246

• הוסף לסימניות
רעייתו אמרה לי שהוא גם עונה בטלפון הנ"ל בין 15:00 ל 15:45 בדרך כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה