התייעצות איך משיגים שוכרים אמינים?

• הוסף לסימניות
שלום!
יש לי דירה בחיפה ואני מעוניין להשכיר אותה עדיף לחרדים אבל לכל הפחות לבן אדם הגון שישלם לי בזמן ולא יקלקל לי דברים השאלה איך אני מוודא דבר כזה?
בנתיים אם התקשרו אלי מטלפון לא כשר אז אמרתי שכנראה שיש כבר שוכר אבל חבל לי כי אולי באמת כדאי לי להשכיר להם בגלל שאני לא מוצא אחר?
אשמח לרעיונות

• הוסף לסימניות
תתחיל איתו שיחה, תשאל אותו מה נשמע,
אם הוא עונה ב"ה, אז הוא כנראה חרדי או דתי,
ואם הוא עונה מצויין וכו' אז הוא כנראה לא חרדי או דתי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל יש גם חילונים אמינים, לא????
בוודאי שיש חילונים אמינים, ויש לצערינו חרדים עם מוסר תשלומים נמוך
יש כללים עם מי לא להתעסק, כל מי או מה שנראה מחשיד, להיות קצת חשדניים

יש שלא רוצים חד הורית, כי יש לפעמים בעיות תשלום, (זה לא כלל),
יש שלא רוצים עם הרבה ילדים כי יבלו את הבית,

כל אחד יש את מערך השיקולים שלו

מה שמאוד חשוב זה דבר ראשון לראות את האיש,
אם הוא נשוי ויש לו משפחה זה נקודת זכות שהוא אדם נורמטיבי
להתרשם ממנו באופן כללי שהוא כזה, אפשר בשיחת פנים אל פנים

ואז לבקש בטחונות, לא להתבייש
דבר ראשון לראות תלושי שכר של שני בני הזוג
להקפיד שהתשלום לשכירות לא יעבור את השליש

לבקש שיק פקדון על סך מסויים, משהו כמו 3 חודשי שכירות

יש שירצו גם שיק בנקאי,
יש שיבקשו ערבים,

ברור שצריכים להפעיל גם הרבה שיקול דעת מצד אחד
ולא לפסול אנשים על הסף.

בהצלחה גדולה במשימה

• הוסף לסימניות
זה גם יכול לעזור

• הוסף לסימניות
כדאי ללכת עם מתווך שגר במקום . מנסיון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה