איך משכנעים לקוח???

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רוב רובם של הלקוחות שלי מסכימים. (רק שלא פתחתי עין ;) )
מה שגיליתי זה שצריך לבקש רק אחרי שהאלבום ביד של האמא. (או האבא..)
הם כ"כ מתלהבים, ואז אני אומרת בקלילות - תגידי, אני יכולה להעלות כמה תמונות לפייס נכון?!
ואז התשובה בד"כ - כן מה, למה לא? כולה ילדים....
מהר לוקחים טופס אישור, נותנים עט זמין ביד, הופ חתימה - והביתה :)
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
מתנות בד"כ עובדות...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת למרות שאינני צלמת, אבל אין איזשהו תעריף מקובל לתשלום על אישור לפרסום תמונה? משהו מקביל למה שמשלמים לדוגמנים בפרסומות וכו'? אחרי הכל התמונות האלו הן הפרסומת שלכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1052118:
סליחה שאני מתערבת למרות שאינני צלמת, אבל אין איזשהו תעריף מקובל לתשלום על אישור לפרסום תמונה? משהו מקביל למה שמשלמים לדוגמנים בפרסומות וכו'? אחרי הכל התמונות האלו הן הפרסומת שלכם.

לדוגמנים משלמים הרבה פחות ממה שעולה חבילת צילומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1052118:

לא להסחף.

יש הורים שפשוט נהנים מזה וזה מביא להם כבוד. מצ'פרים אותם בהנחה, הגדלה, או "פיקצ'ר פרפקט".

יש הורים שלא יסכימו בעד כל הון שבעולם.

התגמול זה שלב 2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1052125:
לדוגמנים משלמים הרבה פחות ממה שעולה חבילת צילומים.

אני לא יודעת עם איזה דוגמנים את עובדת, או מה המחירים שלך.
אבל השבוע צילמתי הפקת אופנה, שכל דוגמנית (2) יצאה עם 700 ש"ח בכיס + נסיעות!
על שעתיים עבודה בלבד. ואני בטוחה, שיש גם יקרות יותר.

לגבי השאלה אם יש תעריף על אישור פרסום, אז התשובה שלי היא:
אם הלקוחה מאשרת פרסום - טוב.
לא רוצה שנפרסם - גם טוב.
כלומר, נכון, בהחלט יש לנו פרסום מהתמונות שאנחנו מפרסמות, אבל בגלל שיש מספיק אנשים שמסכימים לפרסם, אז אין שום סיבה שיהיה בכלל תעריף.
כבר היו כמה אמהות, שהעליתי את התמונה של הילדים שלהם לפייס והן כל שעה התקשרו אלי לשאול כמה לייקים הם כבר קיבלו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה