איך משכפלים אפקט צבע של סירטון בפרמייר להרבה סרטונים?

• הוסף לסימניות
ערכתי צבע לסרטון אחד בפרמייר, מה אני צריכה לעשות כדי שעוד סרטונים בפרויקט הזה יקבלו את אותו עריכת צבע?

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בזה אתמול...
מצטרפת לשאלה.

• הוסף לסימניות
באפשרויות של לשונית לומטרי קולור תבחרי באפשרות SAVE PRESET

קבצים מצורפים

• 1623750297640.png
    1623750297640.png
    KB 18.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
בפשטות ..
את עושה העתק COPY ATTRIBUTES ומסמנת את הקבצים שאת רוצה להדביק עליהם
לחיצה ימנית והדבק - PASTE ATTRIBUTES ואת מסמנת בחלונית אילו מאפינים את רוצה להדביק.

בהקשר לתיקוני צבע יש כמו שנכתב למעלה אופציה לשמירה . וגם אופציית MASTER.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לעמוד על האפקט בחלון האפקטים ולעשות פשוט העתק הדבק.
כך אני עושה...

• הוסף לסימניות
וכמובן גם אג'סטמנט לייר שמשפיע על כל מה שמתחתיו... בעריכת צבע כמעט חובה להשתמש באג'סטמנט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

במסגרת השיפוצון מתוכנן ארון ספרים לסלון בעז"ה
אני בשלב בחירת החומרים ונתקעת בכמה נקודות
מצרפת את השרטוט של הארון, הוא כבר אחרי הרבה חשיבה, לא מאמינה שנשנה פה משהו, אבל שיהיה בסיס להבנה
1767053837294.png
בסיס הארון הינו פורמייקה
הדלתות האטומות + המגירות - צבע בתנור בהיר בגוון הפורמייקה בדיוק, או שבסופו של דבר נבצע אותם בפורמייקה גם כן
הבעיה שלי היא איך לבצע את המסגרות לזכוכית, להשראה לקחתי למשל את התמונה הזו מפרוג:
20230326_111554.jpg
אני מנסה להבין מהו הצבע הכהה פה? צבע בתנור כ"כ כהה וכ"כ מבריק? הנגר טוען שלא מכיר כזה צבע? פורמייקה? זה לא נראה לי, פורניר אולי? גם לא רואים פה את החיבורים של הקנטים
מישהו יודע לומר לי?

שאלה שניה
אני רוצה לסייד את הסלון בצבע זהה לפורמייקה הבסיסית
רואה פה בפרוג המלצות על 409T של פורמקס ביחד עם 1549 לקיר
אבל אני יותר מתחברת לצבעים בהירים יותר, 1548, 1541...
יש פורמייקות בגוון דומה לאחד מהם? מישהו מכיר?

שאלה שלישית ששאלתי כבר בנושא הקודם שפתחתי פה, אבל לא קיבלתי תשובה
האם מקובל היום לצבוע את התקרה אותו דבר כמו הקיר? זה מתקבל יפה? או סתם ככה לשים גוון בתקרה?
אם כן - באיזה צבע?
הקבלן טוען שצבע בתקרה חובה שיהיה צבע ייעודי לתקרה דווקא ולא צבע קיר
אבל הבנתי שזה גם גוונים אחרים ומניפות אחרות, וגם הרבה יותר יקר
מה עושים?

תודה רבה רבה מראש על כל תגובה
הפורום הזה עוזר לי ממש
שמחה להצטרף להיות חלק ממנו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה