כללי איך משנים פוטושופ לכתיבה בעברית?

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי חבילה של אדובי CS2 עם תמיכה עברית. באילוס' ואינדיזיין הכתיבה בעברית עובד, ובפוטושופ אין לי את האופציה של עברית, אולי מישהו יודע אם צריך לשנות משהו בהגדרות של התוכנה ואיפה? תודה

• הוסף לסימניות
אין לחצן מיוחד לכתיבה בעברית בפוטושופ.
יוצרים תיבת מלל,משנים את שפת המקלדת לעברית - וכותבים.

הגדרות של טקסט מימין לשמאל ובחירת שפה - בחלונות הטקסט ופהסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;938877:
אין לחצן מיוחד לכתיבה בעברית בפוטושופ.
יוצרים תיבת מלל,משנים את שפת המקלדת לעברית - וכותבים.

הגדרות של טקסט מימין לשמאל ובחירת שפה - בחלונות הטקסט ופהסקה.

אבל הוא כותב לי הפוך:(

• הוסף לסימניות
לא מוכר?

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?

• הוסף לסימניות
החבילה נקראת: adobe design premium cs5
האילוס' והאינדיזיין עם אופציה לכתיבה בעברית.
(תוך כדי שבדקתי ראיתי שיש בחבילה עוד פוטושופ שנקרא 64BIT והוא לא כותב לי הפוך עברית
תודה על הרצון לעזור, ואולי תחכימו אותי מה זה ה64 הזה?

• הוסף לסימניות
זה לא קשור ל32 או 64
אז כנראה שהבעיה היא ככה: פשוט לפתוח קובץ פוטושופ ישן שהמלל שם תקין, ולגרור אותו לתוך הקובץ הסורר, ולערוך את הטקסט עם כלי המלל. וזה אמור לסדר את הבעיה מכאן ולהבא, [כבלעו כך פלטו...]

ואם זה לא יעזור, נא לעדכן, ישנם עוד פתרונות לעקשנים מסוג הגבוהה...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה