דרוש מידע איך משנים שם שמזוהה באפליקציה של זיהוי מתקשר?

• הוסף לסימניות
יש אפליקציה במכשירים חכמים שמאפשרת לדעת מי מתקשר אליך למרות שאתה לא באנשי קשר שלו
השם שלי מגיע שם שגוי, וזה ממש מרגיז
אני מתקשרת למישהו, הוא אומר לי שלום יפית
ואני- סורי, אבל קוראים לי מירית.....
אהה? אבל כתוב לי פה!

איך ומה אפשר לעשות בנידון?

אודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
יש אפליקציה במכשירים חכמים שמאפשרת לדעת מי מתקשר אליך למרות שאתה לא באנשי קשר שלו
השם שלי מגיע שם שגוי, וזה ממש מרגיז
אני מתקשרת למישהו, הוא אומר לי שלום יפית
ואני- סורי, אבל קוראים לי מירית.....
אהה? אבל כתוב לי פה!

איך ומה אפשר לעשות בנידון?

אודה לכל מידע
אולי לבקש מהרבה אנשים שיש להם את האפליקציה שירשמו אותכם באנשי קשר בשם שאתם מעונינים בו.

• הוסף לסימניות
יש כמה אפליקציות
אבל העיקרית זאת "ME"
כנסי לשם (או בקשי ממי שיש לו אפשרות)
ופשוט תעדכני את השם שלך
קרה לי גם ...

• הוסף לסימניות
כל משתמש באפליקציה משתף את רשימת אנשי הקשר שלו.
אם השם שלך שגוי, זה אומר שהמספר שמור אצל הרבה אנשים תחת השם הזה...
אפשר לנסות לשכנע אנשים רבים עם האפליקציה לשמור אותך בשם הנכון. אבל זה עבודה רבה.

• הוסף לסימניות
שלחתי להם מייל ואמרו לי שעדכנו את השם שלי וזה לא התעדכן? מה עושים? אולי אורך לזה זמן להתעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה