איך משתמשים בצ'אט

• הוסף לסימניות
ע"פ הציטוט מהקישור, שימו לב להדגשות...:

שימו לב, אנחנו כבר ב – 2020. על פי מפת המוצר, התמיכה ב Hangouts מצד גוגל אמורה להסתיים ביוני הקרוב. מאז 2017, הפסיקה גוגל את פיתוח המוצר והודיעה כי בכוונתה לפתח שני מוצרים חדשים: Hangouts chat ו Hangouts meet. מיט תהיה מיועדת לשירות עסקי – צוותי, ואילו צ'אט תהווה שידרוג ל Hangouts הקיים כיום. שני השירותים הללו נתמכים כיום בתשלום, וגוגל הודיעה כי החל מיוני הקרוב תשדרג את המשתמשים החינמיים לאפליקציות הללו.
בצ'אט, האפשרויות נרחבות ביותר. החל משיחות פרטיות שיכולות להתרחב לישיבות צוות, חדרים וירטואליים ייעודיים בהם נשמרות השיחות לאורך זמן וכך ניתן לעקוב אחר התקדמות של פרוייקטים שונים ולבדוק האם המשימות בוצעו. בכל חדר יכולים להשתתף עד 8000 איש (!).ניתן לשתף קבצים בדרייב, לעבוד על קבצים משותפים בדוקס ולהצטרף לשיחות דרך האינטרנט.
אם כל כך טוב, מה כל כך רע?
הבעיה, שהשדרוגים החדשים ככל הנראה יתקשו לעבור את החסימות השונות – מה שיסגור את הדלת על השימוש הרחב שנעשה עד היום בשירות. נקווה שיימצאו פתרונות יעילים בקרוב, אחרת קשה לצפות איך יתמודד הציבור עם הגזירה הזו.

כולה גוגל משדרגת מוצר, ואם תהיה בעיה עם חסימה, חברות הסינון ימצאו לזה פתרון מהיר, אני מניחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

רבים מאיתנו משתמשים בדפדפן אדג' 1755417511180.png

ולא בכרום.
1755417536978.png

דפדפן אדג' מהיר ונוח יותר, לטעמי, ובעיקר - חסכוני יותר בסוללה.
אפשר גם להכנס לחתונת התוספים של גוגל (כן כן) ולהתקין חופשי מה שרוצים.
למשל.

אלא מאי? אליה וקוץ בה, מדינת ישראל ויועמ"שית בה, פשטידת פטריות וכוסברה בה:
דפדפן אדג' נוהג להשתמש במנוע חיפוש של מיקרופט - בינג הכושל- במקום בגוגל.

כדי לסבך עוד יותר את העניינים, האפשרות להחלפת מנוע חיפוש מוטמנת יותר עמוק מהאפשרות לקבל נציג אנושי בחברת אשראי.

האשכול הבא - יעזור לכם להחליף את מנוע החיפוש לגוגל, ובקלות, וגם ילמד אתכם איך לשים לב מתי שוב קפץ המנוע של מיקרוספט...

1
מחפשים משהו בגוגל, נגיד "חכםתם נתן גלנט"
אם זה נראה ככה - אתם בסדר
1755417831540.png

אם ככה - אתם בצרות
1755417900191.png

שימו לב. בכל מקרה הסינון מעביר את החיפוש שלכם לגוגל, אבל זה איטי יותר.

2
הולכים להגדרות באדג':
1755417993283.png

3
ניגשים באומץ לב לפרטיות וחיפוש
1755418041206.png

4
לוחצים בששון על "חיפוש וחוויות מחברות" (למה בששון? כי אנחנו שונאים שמכריחים אותנו עם תרגילים סוג ג' להשתמש במשהו לא טוב)
1755418118602.png

5
אצים ללא נקיפות מצפון למקטע "שורת כתובת וחיפוש"
1755418159347.png

6
ו... מתקנים מייד את מנוע החיפוש לגוגל!
אפשר גם למחוק ב"מנועי החיפוש" את מנוע בינג בזעם צרפתי קדוש ומתנשא.
1755418223346.png

7
נכון, זה נראה מסובך, אבל מיקרוספט רוצים שתחשבו ככה. לכן הם קברו את האפשרות הבסיסית הזו בתוך 6 תפריטים שונים...😅😅😅😅
זו הסיבה שאני מבקש תמיד נציג אנושי, לא רוצה שום מידע ממוחשב בטלפון. בנק, חברת הסלולר, משרדי חח"י, מס הכנסה, מע"מ, תחבורה, וכו'.
התקשרתי? אתם מחביאים את נציג השירות? נגיע דווקא אליו. ככה.

8
אגב, מידי פעם הדפדפן מעדכן את עצמו ו"בטעות" שוב חוזר מנוע בינג...
בטח משהו שאפשר לתבוע עליו ייצוגית, אבל לא'יודע איך עושים את זה.
שלום וברכה,

אשמח להתייעץ מעל במה חשובה זו בנושא יצירת קורס דיגיטלי על כל הבטיו.

רקע:
אני עובדת שכירה במשרד ובמקביל לימדתי השנה מטעם סמינר מסוים קורס במסגרת לימודי מקצוע במסלולים.
מדובר בקורס אליו היה צריך להרשם בנפרד (כמעט כל בנות הקבוצה במסלול נרשמו) וכן התשלום עליו היה בנפרד כתוספת, כיון שהקורס לא נכלל בתכנית הלימודים, אלא מדובר בהעשרה.
מדובר בסמינר די חלוץ בתחום, רובם ככולם של הסמינרים לא הכניסו אותו (עדיין..)
אציין כי מדובר בתחום שהוא "נישה" מסוימת במקצוע. ל"נישה" הזו יש הרבה אופקי התפתחות וכיוונים וכן השכר הממוצע בשוק גבוה יותר משאר המשרות במקצוע ה"רגיל". אך עדיין מדובר ב"נישה"... (תלוי באופי אם מתחברים לתחום או לא...)
אציין כי קיבלתי פידבק ממש טוב על הקורס הזה... הם מהתלמידות והן מגבוה...

עלה לי רעיון ליצור קורס דיגיטלי מהחומר הזה.

מטרת הקורס:

-חשיפה והיכרות עם עולם המושגים בתחום.
-תוספת נסיון וידע לצורך השתלבות במשרדים העוסקים בתחום.
לא מכין לפתיחת עסק עצמאי בתחום.
(לצורך דיוק, ה"נישה" הזו מכילה מספר תתי תחומים שכל תת תחום הוא "מקצוע" בפני עצמו ויש עסקים שנותנים שרות ספציפי רק לו. לכן בעיקר מדובר בחשיפה כללית לעולם המושגים, שפת המקצוע , עקרונות בסיסיים, העשרת ידע, תרגול טכני וכו)

הקורס משלב ידע תאורטי, ידע טכני, חשיפה נרחבת לתחום וכן הדרכה ותרגול מעשי.

קהל יעד:
כיוון שהקורס לא מכין לפתיחת עסק עצמאי כלשהו, אלא בעיקר להשתלבות במשרדים העוסקים בתחום, מן הסתם קהל היעד אמור להיות תלמידות הלומדות את המקצוע/ בוגרות/ מחפשות עבודה במקצוע, הן באופן פרטני והן כקורס דיגיטלי מטעם הסמינר/ מקום הלימודים. (יעבוד? מן הסתם בסמינר הפורמט יהיה בלמידה ללא אינטרנט, ע"י אונקי וכד'..)

אציין כי אני לא מכירה קורסים דיגיטליים בתחום (אולי קורס אחד, פחות או יותר אותו תחום, לא יודעת מדויק...)
ובכללי מדובר בתחום שעד כה כמעט ולא נלמד במסגרת לימודית, מי שנכנסה לתחום הוכשרה בעיקר במשרדים אליהם נכנסה (כמוני...) עדיין יש משרדים כאלה, אבל רובם כבר כן דורשים נסיון / רקע בתחום וכו'...

הרעיון ממש בשלב ראשוני וגרעיני ויש לי כמה שאלות עקרוניות לדעת אם בכלל כדאי לי להכנס לזה...

1. איך אני יכולה לדעת האם זה יצליח? מדובר הרי בהשקעה של ממש הכוללת הכנת שיעורים מוקפדים והקלטות רבות, בנוסף עריכת תוכן עזר כתוב, יצירת פורמט, שיווק וכו'
2. בהתחשב בקהל היעד שצוין לעיל, באיזה פורמט הכי מומלץ ליצור את הקורס? האם דיגיטלי ממש באתר וכו (איך עושים את זה? למי פונים? מה ההשקעה? עלויות?) או מספיק חומר בדיסק אונקי..?
3. כיוון ומדובר גם בתרגול מעשי (בתכנה במחשב) הכולל הנחיות וכו'- האם מקובל לתת אפשרות לשאול שאלות? לקבל הדרכה פרטנית? (נתקע משהו/ לא עובד/ לא מסתדר וכו..) ואם כן, איך עושים את זה?
4. שיווק- איך???
5. תמחור- איך??? לפי מה??

ואני בטוחה שיש עוד הרבה שאלות שעוד לא חשבתי עליהן או שאני עוד לא יודעת לשאול אותן...🫣
אשמח אם תציפו לי כאלו...
וכן- טיפים/ עצות מנסיון/ רעיונות/ חוות דעת/ עידוד...
כל תגובה תעזור
תודה מראש 🙏

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה