איך מתחפשים לאדריכלית/ מעצבת פנים?

• הוסף לסימניות
גם ביתי תתחפש השנה לאדריכלית ואני בונה לה כעת את התחפושת עם השראה שתחפוף למציאות ככל הניתן, נראה מה יצא בסוף....

• הוסף לסימניות
נזכרתי שכשהייתי ילדה מאד רציתי להתחפש לאדריכלית\מעצבת פנים
וכולם מסביב שיכנעו אותי שא"א להתחפש לזה..
אז חכי..
היא עוד תהיה אדריכלית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלומה;2475915:
גם ביתי תתחפש השנה לאדריכלית ואני בונה לה כעת את התחפושת עם השראה שתחפוף למציאות ככל הניתן, נראה מה יצא בסוף....

אפשר לראות את התחפושת?

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות אך איני יודעת איך לטשטש את פניה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תכנון שרטוט;2486394:
יש לי תמונות אך איני יודעת איך לטשטש את פניה....

אני פשוט עושה ריבוע לבן על הפנים בצייר

• הוסף לסימניות
הי,
תודה לכל העונות והמגיבות
כאן ובאישי

היתה לנו תחפושת מהממת והבחורה היתה מאושרת
ארגנו לה תיק עם מלא מלא אביזרים מענינים
והיא קצרה מחמאות
בעיקר על המקוריות והרעיון הלא מוכר.

היו לה: מטר, סרגל, "מד ליזר" (עשינו מפנס), דוגמיות פורמייקה יפיפיות, עטים צבעוניים, שרטוטים מגוונים וגרמושקות, ערכת תכנון דירה (שכללה לוח מגנט ותמונות של ריהוט וסיניטרים), ועוד.
וכמובן מיתוג מושלם של כרטיסי ביקור, פנקס דפי לוגו וכו'

• הוסף לסימניות
לא העליתי תמונה אך אתאר את התחפושת
תפרתי לילדה אפודה בורדו מבד דמוי עור, עם כיסים למעלה ולמטה, בכיס העליון שמנו לה כרטיסי ביקור ממותגים עם השם שלה ןכן'
למתניה חגורה שתקוע בה מטר,
על חבל בורדו כחול לבן הכנתי לה מגליל צינור של אינסטלציה גליל לתוכניות וגרמושקות גדולות, היה מונח כתיק צד נוטה לגב,
ביד החזיקה פלטת מהנדס -תיק קשיח עם דפים מלאי תוכניות ,עט צבעוני מחובר,
בגב היה מודפס על האפודה, אדריכלות, מקצוע עם נשמה,
על שער בלונדיני פתוח שמנו לה ברט כחול, האפודה בורדו היתה עם פספולים כחולים, שרשרת בורדו עדכנית והילדה מבסוטה עד הגלריה השביעית!!!!!!!!!!!!!!!!
קצרה מחמאות לרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה