כללי איך מתמחרים עבודה???

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא יודעת איך אני אמורה לתמחר עבודה שאני מקבלת,
פעם אחת ולתמיד - יש נוסחא מוצלחת לזה?

לדוג' - קיבלתי עבודה לעצב ספר מחזור 50 עמ', את הטקסטים והתמונות אני מקבלת (אני מניחה שהתמונות יזדקקו לאיזה עיבוד קטן)
איך מתמחרים עבודה שכזאת?

תודה למשיבים :)

• הוסף לסימניות
קחי עמוד אחד, תעשי אותו טוב, כולל הכל, טקסט (תקחי טקסט כלשהו, לא משנה מה), תמונות (כנ"ל), תעצבי אותו כמו שצריך ותראי כמה זמן לקח לך.
בעזרת האשכול של shia תבדקי כמה את רוצה להרוויח לשעה, תחשבי כמה זמן ייקח לך הכל (בערך פי 50 מהזמן שלקח לך עמוד אחד), ולפי זה תתמחרי.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה לא ממש כך כי לדוגמא לפעמים בספר מחזור מעצבים עמוד אחד וכל פעם משנים תוכן מעצבים עמוד שני ושוב 10 עמודים הבאים הם רק שינוי תוכן בקיצור כמו תמיד אין לזה מחיר המחיר הוא עד כמה ישלמו ותהי' מרוצה מאד

• הוסף לסימניות
לדעתי, בכל עבודה החלק שלוקח הכי הרבה זמן הוא החלק ה"רעיוני". ברגע שמגיעים לעיצוב הרצוי, השאר במילא "רץ".

• הוסף לסימניות
על מנת שיהיה יותר קל לך לתת הצעת מחיר ריאלית לעבודה, כדאי לנסות ולהעריך את כמות הזמן הנדרשת לביצוע העבודה ואז להכפיל בתעריף שלך לשעה (אותו תוכלי לחשב כאן). הסכום שיתקבל יהווה עבורך נקודת פתיחה מצויינת, אח"כ תוכלי לעלות או לרדת מהסכום הזה אבל לפחות תדעי מה הנקודה שבה זה רווחי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
עזרת לי מאוד

• הוסף לסימניות
זה לא נכון שכל דבר מחשבים לפי זמן
יש מושג של מחיר מינימום
לדוג' כריכה, גם אם יקח רבע שעה להכין אותה
לא נבקש עליה פחות מ100 $

גם בעמוד, אם מדובר על עמוד מעוצב
שיש לשחק עם המלל בכל עמוד בנפרד
המחיר מתחיל ב50 שח לעמוד

(לא הבנתי מה זה ספר מחזור, לכןן אין לי תשובה ספציפית)

• הוסף לסימניות
מה שייך כאן לא נכון?
הכלי הזה בא לעזור למי שלא יודע כיצד לתמחר את העבודה שלו לפי פרוייקט לתמחר אותה לפי שעות...
אם יש לך בראש מחיר לכל דבר אשרייך..

• הוסף לסימניות
אני לא מאמין שאפשר לעצב כריכה טובה לספר ברבע שעת עבודה.
אולי אפשר לעשות משהו חפיף "לצאת-ידי-חובה" אבל זה בטוח לא שווה 100$ עם כל הכבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה