בד״כ הם נמצאים במקום חדש, או במקום שיש עומס חפצים, כמין מחסן..יש לי המוני דגי כסף בסטודיו.....זה ממש ממש מטריד, מלחמה יומיומית שלא נגמרת.
מאיפה הם באים בד"כ, אי אפשר למנוע ולהתפטר מהם?
אשמח לעזרה תודה
בד״כ הם נמצאים במקום חדש, או במקום שיש עומס חפצים, כמין מחסן..
מדביר שהיה אצלי בגלל נושא אחר הדביר לי גם מדג הכסף ומאז.. נגמר..
אולי.. לא יודעתאין כאן עומס אבל זה מתחת לאדמה אולי בגלל זה?
תודה רבה!!! אנסה את זהדג הכסף הכי אוהב קרטון.
הם מתחבאים בין גלי הקרטון.
אם יש לך שם קרטונים מכל סוג שהוא, דבר ראשון תזרקי אותם.
ניתן לרסס K600.
K2000 יעיל יותר.
סליחה על ההקפצהיש לי המוני דגי כסף בסטודיו.....זה ממש ממש מטריד, מלחמה יומיומית שלא נגמרת.
מאיפה הם באים בד"כ, אי אפשר למנוע ולהתפטר מהם?
אשמח לעזרה תודה
אם אני זוכרת נכון, קיי300 ופינוי של כל המקומות החשוכים/לחים.... אני לא בטוחה שזה גמר את המכה לגמרי אבלסליחה על ההקפצה
את זוכרת מה עשית בסוף?
תודה!אם אני זוכרת נכון, קיי300 ופינוי של כל המקומות החשוכים/לחים.... אני לא בטוחה שזה גמר את המכה לגמרי אבל
אכן, אנחנו העפנו את כל הקרטונים של הרצפות ובה התפטרנו מהםדג הכסף הכי אוהב קרטון.
הם מתחבאים בין גלי הקרטון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים