דרוש מידע איך מתפטרים מיבלות?

מאמינה שיש כאלו שקוראים את האשכול, וחושבים לעצמם:
למה רק היבלות שלי כאלו עקשניות, ורק לי לא עוזר ה-חציל/יין של הבדלה/אבץ /חמצן/חלב תאנים וכו' וכו'--

לאחר מחקר רציני שעשינו בנושא התברר כך:
יש המון זנים של יבלות (יותר ממאה!)
ולפיכך לכל סוג עוזרת שיטה אחרת.

אצלינו הייתה התקפה רצינית לכל בני הבית (לא בפנים ב"ה)
ולכל אחד עזר משהו אחר.
לאחת טפטפנו טיפות של ויטמין D, והכל נעלם.
אצל עוד שתיים עזר מאוד הוארומל,
לרביעי הועילה שיטה מוזרה: לוקחים בצל, חוצים לשניים, חציו משפשפים על היבלת וחציו קוברים באדמה(!)
אגב, ניסינו בהתחלה בלי לקבור כי אנחנו האחרונים שעושים סגולות למינהם, אבל רק לאחר הקבירה כדת וכדין הועיל החצי השני לפעול את פעולתו...

אני אישית לא עשיתי כלום. ביקשתי מאחת התשבריו"ת שלי להתפלל עלי שהיבלת תעלם, והלא יאומן קרה. אחרי שנתיים שאני משוועת להפטר ממנה- היא עזבה כלעומת שבאה:).

ככלל: אני לא ממליצה בכלל על חלב תאנים, לכמה מהילדים הוא עשה כוויה רצינית על היד שהשאירה צלקות לא נעימות. מהם היה קשה להפטר הרבה יותר מהיבלת.

אני לקחתי מכאן את הרעיון של שמן קיק
צריך להתמיד בזה יום יום ואחרי שבועיים שלוש, מתחילים לראות סוף סוף תוצאות
הובלות מתייבשות ולאט לאט נופלות
היום אני סופרת עם הבת שלי כמה יבלות עוד נשארו וכמה נפלו
היה לה המוווון על הבטן

מנסיון אישי אלו פרופוליס של פוראוור 4 פעמים ביום נקודתי על היבלות
אפשר להתייעץ איתי בעניין
לנו המליצו על הג'ל אלוורה של פוראוור, זה אותו דבר ?
ידוע לכם איזשהו הצלחה עם הג'ל אלוורה הזה לטיפול ביבלות/מולוסקום ?
תודה.

מה שעזר לי זה למרוח אלכוהול כמה פעמיים ביום והעביר את היבלות
וגם עזר לי את היין של ההבדלה

לאחר נסיון עם הילדים שלי מה שעזר זה טיפות או כדורים שקונים בחנות רינה פארם בירושלים זה חומרים טבעיים. קוראים לזה יברין נראה לי.
כל מי שהמלצתי לו הודה לי על זה.
אחיינים רבים, חברים.
ממליצה.
ניסינו מלא דברים אחרים לא עזר.
אחיין שלי היה עם מלא יבלות ברמה לא נורמלית. ברוך ה’ הוא לקח את זה וכל העור שלו חלק!
לא עזר לי בכלל.
נהייה לה מייבלת אחת כמויות יבלות באזור
לא נורמלי
טעות שקניתי במלא כסף.
יד לה הרבה בצוואר
שווה ללכת לבית חולים על זה

לבת שלי היה הרבה יבלות

לאחר תקופה ארוכה ניסיתי לשים ויטמין D על היבלות וכן לקחה בפה תקופה קצרה

לאחר מכן היבלות התחילו לרדת

אני לא יודעם אם זה בגלל הויטמין D או בגלל שהגיעה זמנם לרדת ....

אבל הם נפלו בסוף :)

לא עזר לי בכלל.
נהייה לה מייבלת אחת כמויות יבלות באזור
לא נורמלי
טעות שקניתי במלא כסף.
יד לה הרבה בצוואר
שווה ללכת לבית חולים על זה
אני ממליצה.
פעולה של זבנג וגמרנו לתמיד.

קחי בחשבון שלאוזרים רגישים יש צורך בהרדמה כללית .

ללכת לרופא עור
מנסיון רק הרופאים יזהו איזה סוג יבלת יש לכם ובדר"כ ימצאו פתרון מתאים

כהורה ל-2 ילדים שהיה להם יבלות בכל אזור אפשרי בגוף
ועם משחה בהכוונת הרופא והוראות כלליות שלו ( לדוג' לא לנגב ילד אחר במגבת שנגבו את הילד לאחר מקלחת) - תוך חודשיים הכל נעלם

הרבה המליצו על שמן קיק, אך שמעתי שמועה ששמן קיק גורם להצמיח שיער ולא נעים שילד בגיל שש ילך עם זקן, זה נכון?
תודה מראש, ואשמח לשמוע אם יש למישהו פתרון שיועיל למולסקום לילד שיש לו על הפנים ככה שא"א לקחת ריזיקות שח"ו לא ישאר צלקת...

הרבה המליצו על שמן קיק, אך שמעתי שמועה ששמן קיק גורם להצמיח שיער ולא נעים שילד בגיל שש ילך עם זקן, זה נכון?
תודה מראש, ואשמח לשמוע אם יש למישהו פתרון שיועיל למולסקום לילד שיש לו על הפנים ככה שא"א לקחת ריזיקות שח"ו לא ישאר צלקת...
אנחנו הוצאנו לילדה בהרדמה מלאה
טיפול קצר ופשוט יחסית
מאז- כמעט שנה לא חזרו יבלות ב"ה

אנחנו הוצאנו בשניידר, אלחוש מקומי עם משחה
ב"ה לא היה כואב בכלל וממש פשוט
ורק שתדעו שגם אם לא מורידים ומחכים שירד - נשארת צלקת
שמעתי שככל שזה יותר זמן זה משתרש יותר ואז הצלקת יותר רצינית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה