עזרה איך מתקינים בלוטוס בפלאפון

• הוסף לסימניות
יש לי אוזניית בלוטוס עם חוט של XFREE
התקין לי אותה המוכר בחנות
הכל עבד טוב עד עכשיו
אתמול הטענתי אותה כשהיא דלוקה ומאז כשאני מדליק אותה היא מראה אור כחול אדום ולא מתחברת לפלאפון
איך מסדרים את זה שוב? אני פשוט לא מבין בזה בכלל
אשמח לעזרתכם

• הוסף לסימניות
לכבות את הבלוטוס ולהדליקו מחדש אם לא יעזור
את יכולה להתקשר אלי ואשמח לעזור

• הוסף לסימניות
האור הכחול והאדום קשור לאוזניה ולא לפלאפון, תנסו לכבות אותה ולהדליק ללא לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה (ברוב הבלוטוסים לחיצה ממושכת מפעילה חיפוש בלוטוס חדש).
ותעדכנו אם זה עזר

• הוסף לסימניות
האור הכחול והאדום קשור לאוזניה ולא לפלאפון, תנסו לכבות אותה ולהדליק ללא לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה (ברוב הבלוטוסים לחיצה ממושכת מפעילה חיפוש בלוטוס חדש).
ותעדכנו אם זה עזר
ללא לחיצה ממושכת זה לא נדלק אבל לחצתי קצת ממושך ועדיין זה באותו מצב

• הוסף לסימניות
אם האוזניה מהבבת כחול אדום
תכבו ותדליקו מחדש רק את האוזניה ע"י לחיצה
אחת לא מדי ארוכה ואם זה לא מצליח אז כשהאוזניה
מהבבת כחול אדום תעשו חיפוש התקן חדש בפלאפון
ותחברו מחדש אין צורך לאפס את המכשיר

• הוסף לסימניות
אם האוזניה מהבבת כחול אדום
תכבו ותדליקו מחדש רק את האוזניה ע"י לחיצה
אחת לא מדי ארוכה ואם זה לא מצליח אז כשהאוזניה
מהבבת כחול אדום תעשו חיפוש התקן חדש בפלאפון
ותחברו מחדש אין צורך לאפס את המכשיר
זה לא יעזור כי המכשיר זוכר את ההתקן ולא מוכן להתחבר אליו שוב
אין אפשרות בנוקיה 208 להכנס להגרות של הבלוטוס
ולכן אין אפשרות אלא לאפס את המכשיר

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור כי המכשיר זוכר את ההתקן ולא מוכן להתחבר אליו שוב
אין אפשרות בנוקיה 208 להכנס להגרות של הבלוטוס
ולכן אין אפשרות אלא לאפס את המכשיר
מניסיון זה אפשרי מה שכתבתי מקודם

• הוסף לסימניות
ב 208 יש בעיה בבלוטוס ולכן מנסיון אין ברירה אלא לאפס את המכשיר טוטלי שימחוק את כל הנתונים (כמובן לגבות את האנשי קשר בסים) ואז לחבר מחדש את הבלוטוס למכשיר
יש אופציה לשחזור הגדרות ללא מחיקת הנתונים נדמה לי: *>#>7780># (אפשר לנסות - הפלאפון דורש אישור לפני הפעולה)

• הוסף לסימניות
@פצצת תאורה @אקורד @YECHEZKEL

בסוף הלכתי לחבר מייבין... עשה לי קומבינה
הוסיף לי עוד 9 התקנים אחרים של בלוטוס חוץ ממה שיש לי = סה"כ 10 התקנים
אח"כ החליף/סידר לי את ההתקן של הבלוטוס שלי והופסס עובד שוב פיקס כמו מקודם
זה מה שהוא עשה לא שאני מבין בזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה