איך מתקינים תוכנה חינמית לפידיאף?

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להתקין...
הקובץ להתקנה יורד, וכשאני פותחת כדי להתקין מופיעה הודעת שגיאה.

אשמח מאד אם מישהו יוכל להדריך אותי, כרגע אין לי אפשרות לפתוח קבצים :(

• הוסף לסימניות
אדובירידר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2351095:

ברור, נכנסתי לאתר של אדובי כדי להתקין, אבל מופיעה לי הודעת שגיאה אחרי שאני מורידה את התוכנה.
בינתיים הצלחתי להתקין גרסת ניסיון עם תוקף של חודש דרך קישור שמישהו העלה פה בעבר.
איך מתקינים את התוכנה החינמית הרגילה?

• הוסף לסימניות
איזה שפה אתם רוצים?

עברית מלאה יש רק עד גרסה 10

• הוסף לסימניות
חינם

לא הצלחתי להעלות,
הוא שוקל יותר מדי.
במייל הוא כן יעבור.

אם תרצו, תפנו אלי באישי ואתקין לכם את הPDF בטיעם ויער בעברית לכל החיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;2358185:

תודה גדולה מאד!!!
הורדתי והתוכנה הותקנה צ'יק צ'ק.

תודה גם לכל המנסים לעזור!

ועכשיו יש לי שאלה: כבר הבאתי מחוסר ברירה איש מחשבים שהתקין לי Foxit Reader. עדיף להישאר איתה או שהתוכנה שg2035 העלה עדיפה יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה