התייעצות איך מתרגלים לפורמט החדש בפרוג?

• הוסף לסימניות
בעידן החדש שבשביל להחזיק את הגולשים נכתב את זמן הקריאה הנדרש לכל כתבה,
התרגלנו לסקור בסקירת עין אחת את כל כותרות האשכולות
כן, גם לרפרף זו כבר משימה מתישה.
ומה הרווחנו בפורמט החדש?
מה נותנת ההודעה החדשה שנוספת בכותרת האשכול? בכל מקרה אין מעקב רציף וצריך להיכנס לקרוא את ההודעות הקודמות.
הוספת תוכן ההודעה של פותח/ת האשכול? האפשרות כבר הייתה קיימת בהנחת העכבר על הכותרת.
בקיצור
מ
ע
צ
ב
ן

נ
ו
ר
א
!

• הוסף לסימניות
תודה רבה
נעזרתי.
עדיין השאלות במקומן, אבל לא חשוב.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איפה לכתוב את זה אז אני כותב את זה כאן
בפורמט החדש יש תקלה כשלוחצים על ההודעה האחרונה כדי לקרוא אותה זה מוביל לעמוד שזה נכתב אבל ההודעה עצמה לא נמצאת שם..
בתצוגה הישנה אין את הבעיה הזו
גילוי נאות: לא התרגלתי כלל לעיצוב החדש ללא קשר לתקלה הנ"ל
אני לא יודע כ"כ איך לצרף צילומי מסך אבל מוזמנים לנסות..

• הוסף לסימניות
בפורמט החדש יש תקלה כשלוחצים על ההודעה האחרונה כדי לקרוא אותה זה מוביל לעמוד שזה נכתב אבל ההודעה עצמה לא נמצאת שם..
זה
חשבתי שזה בעיה אצלי
@הכלבויניק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה קורה לכם בגלישה כאורח או כשאתם מחוברים לחשבון?
גם כאורח ואז התחברתי והבעיה עדיין הייתה
רק כשעברתי לתצוגה הישנה זה תוקן
אגב הבעיה הייתה למשך כמה שעות! חשבתי שיעלו על זה לבד אבל ראיתי שלא והעליתי את זה לכאן. אולי זה רק בחלק מהגולשים. אולי זה תלוי בספק?

• הוסף לסימניות
עכשיו?

• הוסף לסימניות
נדמה לי כשנכנסים בתצוגה החדשה הוא לא מוביל אוטומטית להודעות שעוד לא נקראו בלי ללחוץ על ״דלג לתוכן חדש״,
ובתצוגה הישנה זה מגיע אוטומטי להודעה הראשונה שעוד לא נקראה!
אודה לטיפול, @הכלבויניק
תודה על הכל!

• הוסף לסימניות
נדמה לי כשנכנסים בתצוגה החדשה הוא לא מוביל אוטומטית להודעות שעוד לא נקראו בלי ללחוץ על ״דלג לתוכן חדש״,
ובתצוגה הישנה זה מגיע אוטומטי להודעה הראשונה שעוד לא נקראה!
אודה לטיפול, @הכלבויניק
תודה על הכל!
תלוי איפה לוחצים. לחיצה על הכותרת מובילה לתוכן החדש. לחיצה על תוכן הפוסט מובילה לפוסט הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה